Lokacija servera

Gledam malo ovaj clanak (eto da opalim jednu reklamu ovdje, hehe).

Kad sam imao server kod Inside.hr, isprobavao sam iz raznih gradova Hrvastke. Traceroute je isao uglavnom preko hrvatske, a koji put bi isao preko Austrije.

Brzina odziva je bila velika. Sto se tice uptime-a, necu navesti podatak, nije to sad bitno.

Uglavnom, imao sam server u engleskoj, a sad ima u americi. Vrlo sam zadovoljan s ovim americkim. U pitanju je Magareci hosting. Odziv je sporiji, nego kod servera u HR, ali uptime je nenadjebiv. Usluga jako dobra, mogucnosti velike, server brz ko metak, cijena niska. Zato ja sad i za en i za hr siteove koristim taj provider.

Zanima me koji od evropskih providera daje VPS hosting, a da je doista dobar, sa dobrim serverima, dobrom podrskom i vrhunskim uptime-om? Mislio sam HR stranice prebaciti na evropski hosting (ako nadjem bolji od ovoga).

Sve gore navedeno mozemo ispuniti

Srdacan pozdrav iy prohostinga

Ja sam se odavno prebacio na američki hosting i prezadovoljan sam.
Podrška radi 24/7 i najviše čekam 10 minuta za rješenje problema a skužio sam da im moji zahtjevi uglavnom dolaze oko četiri ujutro po njihovom vremenu. Kao najbolju stvar, a to bi trebali uvesti i naši hosteri je rješavanje problema.
Ne treba im ništa pojašnjavati šta ne radi, reci problem i oni će napraviti da radi. Kod nas ako imaš problem kažeš to hosteru, on ti odgovori za dan, dva kako da rješiš problem i tako unedogled. Ti prčkaš, popravljaš maltretiraš sve okolo.
Amerima sam već navikao samo reći što ne radi, oni ulete u host, pregledaju, poprave, naprave i manje zajebancije svima. Samo dobijem mail za 10. min sada sve radi.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja