Lovrinović: Bitcoin je prijevara, treba ga zabraniti u Hrvatskoj

Izvor: https://geek.hr/webmajstori/lovrinovic-bitcoin-je-prijevara-treba-ga-zabraniti-u-hrvatskoj/

Profesor ekonomije, i saborski zastupnik stranke Promijenimo Hrvatsku, Ivan Lovrinović, na Facebooku je dao svoje viđenje o Bitcoinu koje prenosimo u cijelosti. “Neki kažu da je to kriptovaluta, neki način plaćanja, drugi da se tom „valutom“ ne može manipulirati, da se njena cijena formira objektivno, da je digitalna valuta pa prema tome stvorena za informatičku…

1 Like

Super. Kao da su ga nazvali i rekli da bi htjeli intervju s njim o BTC-u. No lik nikad cuo prije za njega, pa je brzo skoknuo na google.com, pardon google.hr jer vjerojatno postoji jezicna barijera.

Tamo je nasao neke kvatzi stranice koje su lose prevele ono s ENG, i tim stranicama nije ni bitno sto je prevedeno, glavno da je prevedeno.

BTC je odavno prestao biti digitalna valuta!!!

Tko to placa s digitalnom valutom cija provizija kosta 100 kuna. Znaci kupis sisanje od 20 kuna, pa platis proviziju 100 kuna.

Odavno se prestao koristiti kao sredstvo placanja. Etherium je na istom putu. Dakle sve ovo sto gospodina brine, nemora ga brinuti, nece mu nitko ukrast Hrvatsku Kunu jer BTC nije valuta, sa valutama se nesto kupuje i prodaje sa BTCom se to ne radi. niti sa ETHom. Nek se gospodin svadja sa ETCom, ZECom i tim valutama koje se sluze kao sredstvo placanja.

3 Likeova

Pa ako ćemo realno gledati, naši političari zadnjih 25 godina nisu pogodili ništa tako da je ovo odlična vijest za budućnost BTCa.

Tužno je vidjeti ovoliko neznanja i gluposti napisano od jednog profesora i čovjeka koji nešto može napraviti u ovoj zemlji. Na žalost ne piše nam se dobro.

Lik je vjerojatno zaostao u vremenu dok je studirao, pretpostavljam da još uči iz knjiga, nije ni čudno što mu tehnologija teško pada, ali ako ti nešto ne ide i nisi informiran, pa radije šuti.

2 Likeova

Sjetite se samo njihovih izjava o internetu, online kupovini i slicno…

Slazem se s tvrdnjom da su sve pogresno predvidjeli koje su se god “tehnoloske” teme dotakli, a to po meni uvijek dovodi samo do jednog zakljucka - da ih je strah bilo kakve promjene!

Ja si mislim da ipak imaju oni direktive. Nesto sto je za nas lose, za nekog je dobro. zabrana BTCa ili stogod dodje iz ustiju tih ljudi je nama lose, ali nekome jako dobro.

tak da si ja mislim da oni dobro znaju sto rade… Jer da neznaju, pa bogamu i corava kokos bi ponekad pogodila zrno, a kod njih 100% promasaji… Zar to nije malo cudno?

1 Like

čim ti daš živu lovu sa računa bilo da su neke akcije ili ti bitkoini odma si prevaren , možda i u nekom momentu budeš u plusu ali virtualno , kad oćeš povratit keš onda samo otežu

2 Likeova

On ne prica o kripto valutama…prica o Bitcoin-u. Koja debilana :roll_eyes: