Magento računi i InchoFiskalizacija

Pozdrav svima,

Koristimo InchoFiskalizaciju, i trebali bi razdvojiti fiskalne račune za jedan način plaćanja. Sada, kad netko izgnererira račun automatski dobiva JIR. A mi bi htjeli JIR samo za plaćanja kreditnom karticom.

Može li netko preporučiti materijale ili poveznice vezane za Magento račune, kako bi dobili malo dublji uvid u način njihovog funkcioniranja na Magento?

Zna li tko gdje je sve hendlan način plaćanja u dijelu s Magento računima? Što bi otprilike trebali napraviti da razdvojimo fiskalne račune od običnih?

Unaprijed hvala,

Pozdrav

moze li mi netko objasniti zbog cega fiskalizacija u web shopu? da li vam web shop sluzi kao blagajna? na koji nacin i zasto?

ako sam dobro razumio klijenta, jer inače ne primaju gotovinske uplate - pa im inače fiskalna blagajna ne treba. a sad na web shopu imaju kartično plaćanje koje se negdje u zakonu vodi kao gotovinsko plaćanje pa se moraju fiskalizirati.

pa ima se onda jednostavnije fiskalizirati na web shopu nego da uzimaju pravu blagajnu.

a i moguć je drugi scenarij u kojem već imaš blagajnu, ali želiš sa webshopa isto tako slati račune za narudžbe putem emaila jer je brže.

to je bar koliko sam ja shvatio.