Evo mene nakon dugo vremena, neki zivotni planovi su se realizirali pronaslo se vremena za sve po malo, pa tako i za ovu temu koju cu sad u 2:11 ujutro pokrenuti.
Zbog viska vremena prikupljalo se znanje, sad je Crypto Hype na do sad nevidenoj razini, u krito svijet je krenula i moja baba koja pojma nema sto je BitCoin ili o njenom “BITKOJ”…
U ovom slucaju kripto svijet je u zadnje vrijeme pun BITKOJ strucnjaka koji pisu tolike gluposti da je to za ne povjerovati… Da li su Kriptovalute dobra stvar? Da i ne. Svaka prica ima dvije strane i obadvije mogu biti istinite
Da li se i dalje isplati ulagati? Da i ne.
Kakve veze moja tema ima sa zaradom? Ima.
Gdje mali mogu zaraditi? Lova za nas sitne ribe se vrti u lansiranju novih tokena, ako je projekt dobar i zajednica jaka, moze se svasta.
Sa jednom stranom ekipom sam pokrenuo projekt $MTM
Koja je poanta projekta?
$MTM definira Musk to Mars naziv, $MTM je zamisljen kao neka vrsta meme coina koji bi bio baziran na Solani, projekt je zamisljen na nacin da funkcionira samo uz pomoc velike i snazne zajednice kako bi financirali marketing do te razine da Elon Musk pokaze bilo kakav interes za zajednicu, sto u bilo kojem trenutku moze napraviti BUM u cjeni.
Ugovor projekta ce biti javno dostupan kako vi svatko mogao provjeriti sadrzaj i politiku tokena.
Mole se svi koji bi bili spremni podrzati projekt na presaleu da ne prodaju odmah na launchu, projekt onda gubi smisao.
Trenutno se zajednica gradi na telegram grupi, gdje smo takodjer voljni svakom objasniti i pojasniti sve u vezi kriptovaluta opcenito. Ne savjetujemo nikoga da nas projekt ili bilo ciji uzima kao oblik za investiranje jer ne mozemo garantirati povrat investicije, kako mi tako ni drugi. Dobit ovisi o nizu faktora.
Vidim da ekipa na forumu raspravlja zestoko o tome kako je BTC novo zlato. Ljudi moji nemojte biti naivni u toj mjeri da mislite da bilo kakav oblik DIGITALNOG ulaganja moze zamjeniti tradicionalan oblik trgovanja sa stvarima koje vidimo i opipamo. Sav digitalni sadrzaj ovisi o snopu kablova negdje duboko u moru koji u svakom trenutku moze biti sabotiran u danasnje vrijeme kad je svijet toliko nestabilan da i sam zivot gubi vrijednost a zivot je neprocjenjiv.
U trenutko kad se prekine internet ili ugasi struja, gdje je onda vrijednost BTC-a? Pa ljudi moji i zlato ne vrijedi ako ti nitko za njega ne nudi nista a kamo li digitalni sadrzaj koji ovisi o infrastrukturi elektricne energije i svega vezanog za nju.
Da li se isplati ulagati? Da i ne.
Ova nasa $MTM glupsot moze biti profitabilna a mozda i ne. Sve vrijedi onoliko koliko se trazi, dok se trazi. Shvatite da sve funkcinira kao Da i ne ovisno od perspektive.
Ne bih lijepio link telegram grupe ovdje iz postovanja prema zajednici, ako nekoga zaniam neka mi se javi privatno.
I sa 3D printanjem sam pomogao svima koji su se javili vise manje (nekima i nisam zbog nedostatka vremena), dok su ljudi sumnjali u moju ponudu sa 3D printom, zainatio sam se toliko sam sebi da sam osnovao farmu koja broji nepunih 30 printera i u nepunih godinu dana obrnili smo oko 120.000e bruto. Ljudi nisu ni u ovo vjerovali pa sam im na kraju uz pomoc dokaza, online prezentacija, prikazao javno nase profile na partner stranicama sa zaradom, zbog ljudskog neposluha i glupsoti svima sam uzeo po 30e za seminar od 1 sata i tu u godinu dana zaradio dodatnih 15.000e. Jasno mi je da je velia vecina ljudi izvarana ali sto da vam kaze, skola kosta masno.