Marketing ekspert Petar Vasic - Koliko postovati na Facebooku

Mnogi se pitaju koliko dnevno treba da postujem na svojoj Facebooku i da li je bolje što manje postova ili što više… neki govore da je najbolje samo jedan post dnevno, dok drugi tvrde je bolje postaviti više postova… Ali evo odgovora Petra Vasića, možda i najiskusnijeg mareketing eksperta na Balkanu.

1 Like

puno toga se promijenilo od 2014 godine…

image

1 Like

Ne postoji standardan odgovor na ovo pitanje, sve ovisi o tome kakva je vaša publika i koja je tematika stranice. Neke stranice opće tematike koje prenose vijesti ili stranice s smiješnim slikama trebaju postati više puta, dok stranice koje reprezentiraju poslovanje trebaju postati manje puta. Za stranicu zubne ordinacije ili agencije za turističko iznajmljivanje, dovoljno je postati par puta tjedno.

Morate sami upoznati svoju publiku i vidjeti kako im paše. Najgora stvar je zatrpavati news feed ljudima s 3 objave dnevno, jer je to netko rekao. Bitna je kvaliteta objava, ne kvantiteta…

2 Likeova

Mah, ja sam admin na velike FB stranice po par miliona, ide svaka objava posle 6min… Bilo link slika video sta god samo se puca po algoritmu :slight_smile: nema pravila ni kod velikih igrača.
Zato samo share i share…

1 Like