Vrijedni forumasi koja su vasa objasnjenja za ovo sto MARK Z. kaze/obrazlaze, te posebno ovo vezano za trendove u online kupovini, te kako je ispalo ispod njegovih ocekivanja. Te kako komentarisete isto. Lp
Clanak preuzet sa klixa.
Vrijedni forumasi koja su vasa objasnjenja za ovo sto MARK Z. kaze/obrazlaze, te posebno ovo vezano za trendove u online kupovini, te kako je ispalo ispod njegovih ocekivanja. Te kako komentarisete isto. Lp
Clanak preuzet sa klixa.
Da sam ja na njegovom mjestu ja bih barem 50% otpustila, ionako ništa ne rade a primaju plaću. 90 000 ljudi je sila, a da stupiš i s jednim u kontakt je ravno šansi da dobiješ sedmicu na lotu.
Pa da, realno zaigrali su se i postali prebahati. Trebalo bi mnogo više novih mreža da postane jako i da se taj monopol decentralizuje što više.
ja sam uvjeren da budućnost leži u velikom broju različitih specijaliziranih društvenih mreža (moderni forumi), a vjerujem da će ih jako puno bit i sa paid članarinom.
Facebooku već godinama predviđam bolnu i dugu starost. Neće (nikad) propast, ali nema šanse da će ostati moćni ni blizu koliko su bili moćni prije par godina.
Vrlo zanimljivo. Da li je ovo novi Dot.com? Veliki jedu manje?
Elon pola otpustio, a ne bi me čudilo da sad zaposli neke što su u Meti dobili otkaz. Najjači je komentar jednog Indijca: nađite mi posao dostavljača pizze