Micanje modula u joomli 2.5

Pozdrav svima,
interesira me da li postoji mogučnost micanja kolone sa modulima na index stranici od joomle,a da na drugim stranicama te kolone ostaju.Naime htio bi proširiti tekst na početnoj stranici ali mi ne dozvoljava sada desna kolona koja je prazna.Koristim verziju 2.5 i templates beez5

Kliknuti na Extensions (Dodaci) pa pod Module Manager (Upravljanje modulima) odabrati odgovarajući modul pa unutar njega odabrati stranice na kojima želite da se prikazuje modul. Na taj način možete sa tog popisa ukloniti Home (Naslovnu) stranicu, pojedinačno unutar svakog modula.

Na Joomli 3 imate još jednostavniji način za određivanje modula za svaku stranicu.

Njemu treba micanje cijele kolone, a ne pojedinačnih modula. Ne vjerujem da je to moguće, barem ne bez izmjene koda, na tom templateu. Nađi neki s više opcija, ima ih i besplatnih koji imaju to na malo fluidniji način definirano, tako da se kolona uopće ne prikazuje ako u njoj nema objavljenih modula.

Hvala svima,riješio sam to na taj način da sam proširio wraper na 960px,što mi nije palo na pamet odmah,kada sam pogasio module na index stranici.