Misljenja o teamthreehouse.com

Razmisljao sam o nekoj online edukaciji za web dizajn itd. i naletio sam na ovaj Site, nude cak 14 dana besplatnog ucenja, a kasnije ako bi mi se svidjelo kupio bih pro clanstvo. Zanima me zna li netko vise o ovome?
Poz

Oni su odlični što se tiče edukacije, ali opet možda je to samo do mene. Ništa nećeš izgubiti ako isprobaš kad imaš besplatno 2 tjedna, pa ako ti se sviđa takav način učenja možeš slobodno nastaviti.

Imaš još dobrih stranica poput webdesign.tutsplus.com gdje možeš dosta toga naučiti preko različitih projekata koje tamo radiš u tutorijalima i tako naučiš i različite tehnike izrade pa možda sebi nađeš jednu koja ti paše.

Webdesigns.tutsplus.com ima besplatan sadržaj + premium, a premium ti je na tutsplus.com i plaća se 19$ mjesečno. Ne znam da li još postoji fora da dobiješ godinu dana besplatnog ako isprobaš New Relic (isto ništa ne plačaš a možeš isprobat na lokalnom serveru npr. XAMPP ). O tome više možeš naći ovdje: http://dev.tutsplus.com/articles/get-a-free-year-of-tuts-premium-by-trying-new-relic--cms-12

Tako da ako možeš i to si srediti uzmi tih godinu dana besplatno, nećeš požaliti, jer sadržaja ima koliko god hoćeš a uz web dizajn tutorijale i video tečajeve dobiješ i mnoštvo knjiga koje skineš besplatno i mogu ti isto tako poslužiti.

Od besplatnog sadržaja imaš još mnogo blogova kao što je http://www.webdesignerdepot.com, http://www.smashingmagazine.com/ i sl.

Nadam se da sam ti pomogao barem malo u usmjeravanju :slight_smile:

Hvala puno si mi pomogao :slight_smile:

Ja bih samo da potvrdim da je treehouse odličan. Član sam već 15 mjeseci i ljudi se stvarno trude da učenje učine zanimljivim i vjerujem da je to razlog zašto se ne može naći na “internetu” puno njihovog sadržaja, koja lekcija i to je to. Nadam se da si već do sada isprobao njihovo besplatno članstvo i da ti se sviđa.
Koliko bodova si skupio do sada na profilu?