Mišljenje o dizajnu

Pozz,

okušao sam se malo u dizajnu, i napravio sam ovu jednostavnu app. Znam da ideja nije ništa posebno ali me zanima što vi mislite o samom dizajnu. Link dizajna.

Pozz

Donekle clean i lijepo izgleda, ali iz perspektive UX-a ne štima. Font je previše mali i nečitljiv, pogotovo na buttonu koji je također premali. I previše imaš praznog prostora, ne znam zašto nisi proširio aplikaciju na cijeli ekran (ili je ovo widget)? I onda gumbi za interakciju u onom plavom kvadratiću su premali. Kako očekuješ da korisnik uopće klikne na ono da prstom ne poklopi obje mogućnosti. Kao što rekoh na početku, donekle dobro za oko, ali za korištenje nikako. Sve povećaj, zamjeni ovaj rounded font nekim običnijim i to bi bilo to.

1 Like

Slazem se s ovim sto je gogo7 rekao, jedino se meni font svidja.

Slažem se s obojicom iznad :slight_smile: …samo bi ja još dodao da dizajn nije gotov dok ne rješi sve opcije koje se mogu pojaviti u praksi.

Vidi kako ti je u prvoj liniji tekst pobjegao uz rub? To je naizgled samo sitnica vezana uz nepoštivanje paddinga…ali nije samo ta sitnica problem, nego nisi pokazao kako će dizajn doskočiti opciji kad zadani tekst zaista neće stati u svoje polje…

Hvala vam na komentarima :slight_smile: