Mogu li svoju stranicu reklamirati unutar VIP oglasi sekcije?

Mogu li se reklamirati web stranice?

Ako mislis na sprdacine, moze sigurno Svi jedva cekamo da vidimo tvoju fantasticnu stranicu!

9 Likeova

samo se ti sprdaj, da ti vidiš sprdačine kako razvaljuju po fb grupama …

1 Like

Pa smrdacine su super stranice, barem se nasmijes, ako ne od “njihovih” postova makar od njihovih pravila koje sami krse tj krse ista ta pravila koji su na drugim stranicama.

  1. Objavljivati samo slike bez vodenih žigova drugih stranica
  2. Ne dijeliti slike, videa itd drugih stranica
  3. Ne objavljivati i dijeliti objave(slike) tipa dobro jutro, pozdrav i slično tome
    4.Ne objavljivati slike i videa na kojima se nalazi golotinja, nasilje
  4. Ne objavljivati i dijeliti lažne vijesti
  5. Ne spammati sa objavama
  6. Ne reklamirati svoju ili drugu stranicu ili grupu(bez odobrenja Administratora)

Lik treba dobiti ne ban na facebooku nego ban na zivot doslovno!

1 Like

A tek što uzimaju tuđi sadržaj i dodaju svoj logo na taj sadržaj :joy:

1 Like

ako je sadržaj zaštićen onda ih slobodno možete uzeti i prijaviti fejsbuku, biće sklonjeno za 5 minuta :slight_smile:

inače sve što neko postavi na fejsbuk vlasništvo je fejsbuka i mogu ga svi koristiti … to je ono što ste kliknuli I accept a niko nije pročitao :smiley:

ako neko objavi ličnu fotografiju svoju na fb a ja to skinem i stavim na svoj sajt dovoljno je da napišem Izvor: Facebook i sve je ok :slight_smile: novinari svi tako rade, znaju da je tako

:joy::joy::joy: … 20 karaktera

Sve što si napisao je netačno. Kada ljudi kliknu “accept”, oni daju dozvolu Facebook-u, a ne tebi ili nekom mediju.

Kada postaviš fotku/video na Facebook, ti si još uvijek potpuni vlasnik tog sadržaja. Ali, dao si dozvolu Facebook-u da taj sadržaj smije podijeliti sa tvojim prijateljima, tj. na News feed-u. Također, pristao si da ti ne moraju platiti ni centa, i ukoliko žele, taj sadržaj mogu koristiti u cijelom svijetu.

Brisanjem profila/sadržaja, oni gube prava na njega i moraju ga obrisati iz svoje “baze”.

Stvar se malo komplikuje ukoliko je sadržaj ostao na profilima prijatelja, ali opet, to što si ti gore napisao je krađa i nema tog suda koji bi to vidio drugačije.

1 Like

Tko god postavio bilo sto na stranici je javno, ali doslovno sve na stranici. Koga briga sto je /login , ako na /fewfewfewfef skines bazu podataka i neka te tuze kasnije sto si stavio na svoju stranicu tu bazu podataka koju je svatko mogao preuzeti. Pogledaj google, google te ne pita hoces li da ti stranicu indeksira, samo je indeksira, ako hoces da je nitko ne indeksira onda moras editirati robots, sto je opet upitno.

Sto se tice clanaka, pogotovo ovih nasih sa balkana, mozes kopirat sve, stavis datum da je objavljen dan prije u tebe nego kod njih pa neka te tuze, samo me zanima na koji ce nacin dokazati da mu je netko ukrao clanak i da mu sudac povjeruje, zato jer su tvrtka i imaju vise posjete?

Inace ja sam protiv svih ovih da iskreno recem sranja, ali internet je internet od ovakvih fb grupa do affilate stranica gdje imaju #fake plugin da je netko kupio proizvod prije 10 sekundi… i onda vidimo smijesnu bitku izmedu covjeka koji radi clickbait naslove i covjeka koji isto to radi :slight_smile: (nemojmo pricati o imenima) a oba covjeka teski bolesnici, welcome to balkan!

evo jedna sa stackoverflowa

Technically, you own all of the content you post on Facebook; therefore, you can copyright it. HOWEVER , by posting something on Facebook you:

…grant [Facebook] a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, worldwide license to use any IP content that you post on… Facebook.

and while this license ends when you delete the content from Facebook or delete your account, this does not apply if “your content has been shared with others, and they have not deleted it.”

For practical purposes, this could reasonably be interpreted as meaning that if somebody saves content you shared on FB to their computer, then while you still own the copyright to that content, Facebook has full rights to use that content, as does anyone they choose to sub-license or transfer that right to.

Long story short: You own everything you post to Facebook, but Facebook can do pretty much whatever they want with it, including allowing other people to do pretty much whatever they want with it. Don’t post something to Facebook if you want to keep control over who uses it and how.

Source: Facebook Terms of Service

1 Like

Upravo. Može Facebook, ali ne mediji, bloggeri i drugi :slight_smile:

1 Like

što će reći da možeš reuploadati tuđu sliku na fb …

Mislim da je ovaj loše protumačio pravilo o “IP license”. Facebook može sve, što je i logično, ali ne i drugi.

2 Likeova

https://www.facebook.com/groups/SPRDACINE/ vide al smo jaki

1 Like