Moj najbolji mjesec dosad!

Znam da nije puno, ali evo, i iako je 12. mjesec inače jedan od najboljih, svejedno sam zadovoljan i ovo je jedan od znakova da mi web stranica napreduje.

Iako su se većinu mjeseca događale čudne stvari radi Google updatea, blog je uspio zaraditi najviše ikada. Ponavljam, nije puno, ali za mene je ovo odličan rezultat, i nadam se da će zarada nastaviti rasti, i do kraja ove godine očekujem da dođe do $1000. (ak me veliki G ne zaje**)

Amazon US: $222.73
Ezoic Ads: $239.61
Amazon UK: $13.64 (preračunato)

UKUPNO: $475.98, preračunato u kune 3146.23 HRK

E da, imao sam 14,602 pageviewsa, tako da mi RPM ispada ca. $32.

Amazon US

Ezoic Ads

Amazon UK

19 Likeova

Cestitam, da sledece godine u ovo vrijeme bude barem 2000$ :smiley:

4 Likeova

Najiskrenije verujem da mozes poceti ziveti od internet zarade do sledece godine. Ceo proces mozes ubrzati ako se odlucis preseliti iz Dubrovnika :smiley: . U svakom slucaju Petre, ovo su dosta lepi rezultati, samo cepaj brate!

3 Likeova

Hahah nadajmo se. Dada, to bi možda funkcioniralo, ali neću :stuck_out_tongue: Valja se boriti haha… Ugl bilo je tu još nešto sitno zarade (spominjao sam tebi u inbox), ali ovo je samo sa jednog sajta, na kojem sam nažalost jako sporo radio, i bio strašno lijen, ali evo ipak dolaze rezultati.

1 Like

Bravo! Neka ti ova zarada bude dodatna motivacija za ovu godinu da se malo “dignes s guzice” :muscle:

1 Like

Valjda hoću, imam velike planove haha… Zato sam se i prijavio u niche challenge da me još nešto dodatno gura da radim… Evo danas objavio 2 članka na novom sajtu :stuck_out_tongue:

4 Likeova

Gdje je 400$ tu je i 1400$. Samo nastavi! :ok_hand:

1 Like

Svaka cast, nije to ni malo para :rofl:
Koliko ti je star sajt, koliko imas clanaka objavljeno i koliko ti je prosjecno trajanje sesije na analitici?

Pravo si me pogurao, fino je vidjeti ovu zaradu😀

Brao ti ga. Samo naprijed. Možda bi mogao viđet da angažuješ i dodatnog pisca da ti olakša, bar neke lakše teme da obradi, da bi pokrio više tema. Više članaka uglavnom znači više para

1 Like

U zadnjih 90 dana je ovako:

Sajt je star malo manje od 2 godine, i ima 110 članaka, s tim da je u 2020 za cijelu godinu napisano samo 27 članaka (a sajt počet krajem 2. mjeseca), a ostalo sam napravio u 2021, i to većinu drugom polovicom godine. Tako da, jako jako lijen početak, da sam imao više volje, bilo bi sada barem duplo, ali eto… valjda nikad nije kasno.

Dada obavezno, čeko sam da se istrošim ko čovjek za ove blagdane, pa ćemo sad počet pazit na novce i ulagat natrag u blog haha

I ja sam isto prvu godinu oko 30ak clanaka ubacio, sad cu se potruditi da te stignem ovu godinu, valjda ce i meni takva zarada doci :stuck_out_tongue:
S tom statistikom ne vjerujem da je kasno i vjerujem da ce taj sajt jos fino rasti.
Super si ti to odradio, svaka ti cast. Javi ponekad ide li sajt na bolje :smiley:

1 Like

ja kada doguram do ovog iznosa, dva-tri mjeseca zaredom dajem otkaz i pocinjem se baviti samo internet zaradom :slight_smile:
zelim ti 10 puta vecu zaradu u novoj godini, ziv bio i hvala na motivaciji

2 Likeova

Nemojte podavati otkaze bez neke malo vec ustedjevine… ipak treba imati neki backup

2 Likeova

Ma normalno, to su neke želje sviju nas haha.

2 Likeova

Citam na tvom sajtu o zaradi pa me zanima koje su to mreze za koje bi pored adsense aplicirao kada bi kako si napisao imao 30-50k poseta i koje isplacuju vise.

Ezoic, Mediavine, Adthrive - tim redosljedom

2 Likeova

Mentolinho je sve rekao

1 Like