Moj site sviportali.eu

Napravi sam site koji radi na nacin da kupi rss sa nekih portala te prikazuje po kategorijama na mom siteu. domena je www.sviportali.eu. Neznam kako bih privukao više ljudi da koriste portal tj kako bih se reklamirao (besplatno) pošto sad trenutno od toga nemam niikakvu zaradu. I naravno zanimaju me vaša mišljenja o siteu.
l.p.

Ne sviđaju mi se banneri koji se mjenjaju svakih par sekundi, bespotreni a i nekvalitetni. Ja imam slično ali samo za sport - sportalica.net i nemam baš velik broj posjeta.

Treba poraditi na dizajnu jako puno i treba vijesti staviti da je posjetitelju lakše doći do njih

O nama i Moj posao odvojiti na zasebne stranice. Ukloniti s početne. Na početnoj da budu samo kategorije. Ove slike nisu optimatizirane i djeluju rastegnuto. Prijaviš stranicu na Bug Weboteku, zatraži recenziju na BUG forumu i drugim forumima na kojima si a imaju dio o recenziji stranica (ne spamati). Pozoveš prijatelje sa svojeg Facebook profila da lajkaju Facebook stranicu i da je dijele. Napravi twitter profil zaprati zanimljive osobe (nemoj zapratiti puno osoba u kratkom periodu). Razmjeni linkove s stranicama koje su kvalitetne i zanimljive. Na forumima koji to dopuštaju stavi u potpis link na stranicu. Na tim forumima kvalitetno diskutiraj, a ne da si tamo samo radi reklame tvoje stranice.

P.S. Ispravi tipfelere na stranici

Zahvaljujem na svim primjedbama i savjetima, stranica je još uvijek u izradi i uzet cu u obzir sve primjedbe i nastojati što je moguće bolje napraviti dizajn. Svako vaše mišljenje ću razmotriti i nastojati koliko je moguće napraviti što bolju i pregledniju stranicu

Ovo me baš podsjetilo na moju prvu web stranicu. Tipično početnički samo da sve bude što prije gotovo i da bude online, upotrebljavanje gotovih slika odnosno upotrebljavanje svega gotovog i sklapanje u jednu cijelinu.

Iako se dizajnerski nisam baš puno odmaknuo od početka :slight_smile: Način razmišljanja se od tada uvelike promijenio.

Većina će ti sada dobronamjerno kritizirati sajt i reći da ništa ne valja. Ti kritike primi muški i neka ti budu poticaj da još više radiš, istražuješ, usavršavaš, isprobavaš,…

Puno sreće!

P.S. Na sajtu mi se ne sviđa dizajn, nekako mi nije za tu tematiku. Slike koje si odabrao za kategorije (sport, tehnologija,…) su izvućene tako da si u google upisao tehnologija i prva slika koja ti se svidjela je smještena tamo. Sajt je veće širine nego moja rezolucija pa mi se pojavljaju doljnji scroll. Kako sam već rekao tipično početnički. Primi kritike tako da ti budu poticaj za daljni rad.