Moja prva web stranica :p

¶ Susjed - Web site ¶

Kritike, mišljenja, što promijeniti što dodati?! :smiley:

Prije sam znao dobivati SMS poruke, al sad mi je jasno zašto su stale, pa taj broj više ne koristim, moram naći podatke da se logiram da to ispravim… :stuck_out_tongue:
Zabavno je dobiti nekad u sred dana vic ili ljubavnu poruku od nepoznatog broja… Čak sam jednom imao problema s curom, jer je krivo zabrijala… :smiley:

Ništa pametno, samo sam htio ovaj svoj prvi sajt podijeliti s vama…
Sati i sati štrikanja html stranica jedna po jedna :smiley:
A onda sam otkrio PHP i MySQL…

Inače koje su vaše prve web stranice, postoje li uopće na netu?
Ako da postajte da se svi skupa malo nasmijemo, a ne samo svađamo. :wink:

Nemam :neznam:
Imam po CD/DVD-ovima backupove svega što sam radio od 2000. na ovamo.
Ali nemam sačuvan niti na CD-u niti online nijedan sajt iz 90-tih :kmech:

moja prva, ako se moze zvati stranica. Ali moj prvi rad sa javascript i HTML opcenito. Multiplayer snake

inace to stoji neaktivno, i malo se pomaklo iz centra i background je nestao…ali u sustini igra radi.
Preporucavam battle u multiplayeru, ja i frend smo to masno spilali kad sam ju napravio…i stvarno mogu garantirat da je igra igriva u dvoje, dok su oboje igrača ufurani!! Zna biti napeto do bola. Nek je ulog koja pivica, i garantirano drhtanje prstiju!! :slight_smile:

Sto se tice single playera i levela…malo su mutavi, iako ovaj prvi level gdje se borite protiv kompjutera…mogu reci da sam veoma ponosan kako sam slozio mozak protivniku na malo tezim levelima. :slight_smile:

…i da, moguce da radi samo u FF.

dobra stara zmija :slight_smile:

Ja sad kad sam se prisjetio te igrice, nostalgija me oprala :smiley: . Cak sam veceras morao malo spilat s frednom :slight_smile:

Inace, evo kratki opis multiplayer bitke:
Dvije ili tri zmije se bore za pobjedu.
Glavna radnja je skupljanje dragulja, jer svaki pobrani dragulj donosi jedan život. Također ukoliko se dragulji skupljaju u nizu, dok god protivnik ne prekine niz, svaki dragulj nosi za jedan život više.

E sad, to bi bilo dosadno da igru ne začinjava jedan upitnik koji može donesti dobro ili loše onome tko ga ubere, ali pretežno dobro.
Mogućnosti za dobiti su:
laser- treba pogoditi protivnika točno u glavu i to mu uzima 50 života, što je jako jako puno ali nije lagano pogoditi. Samo zato zmija koja ima laser je kralj u polju (jer sve se miču od straha), dok ga ne izgubi. Gubi ga kad ga opali ili kad druga zmija pokupi laser. S tim dok imate laser lakse branite upitnik od protivnika.

ironMan- kad imate ne gubite živote ako se zabijete u tijelo svoje ili druge zmije + malo ste brži od ostalih zmija. Tako da se vrijeme trajanja ironMana koristi za zagorčavanje života drugih zmija

-others are ironMan- suprotna opcija od ironMan

-freez - smrznu se protivnici. Mogućnost zagraditi protivnika pa prilikom odmrzavanja izgubi par života. Ovisi koliko se dobra barikada izgradi okolo njega. …takodjer ima opcija i kad se smrzne zmija koja pobere upitnik.

-najkraća zmija gubi- u ovom slučaju najkraća zmija gubi onoliko života koliko je kraća od najdulje zmije na stazi. Ovaj upitnik tjera cijelo vrijeme sve zmije u opaku utrku za pobiranjem dragulja.

-switch- zamjene se tipke zmiji koja pobere ovo, gore je dolje, dolje je gore…lijevo je desno, desno je lijevo xd. Dobrog igrača to nimalo ne smeta :smiley:

-i sad ima jos par opcija, dobije se nesto zivota ili izgubi.

A opcenito zivoti se gube kad se zabije u tijelo nekoj zmiji ili sebi, i taj sudar uzima 10 života! Zašto 10 pita se svako. Zato jer bliski sudar nakon prvog sudara uzima samo 1 život.

Rjecima neopisivo, ali vjesti igraci otkriju tako zanimljive cake i zamke…da je to nesto predobro. Većina tih skilsa leži u brzini refleksa, jer najčešće dva igrača se nadju u istoj poziciji. Oboje su zapravo svjesni kako izvući dobit iz te pozicije…ali onaj tko ima brže reflekse taj dobiva, drugi gubi :slight_smile:
Eto, mala recenzija igrice :slight_smile:

Moja prva je još online ali nije u mom vlasništvu, pticica.net


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja