Molim pomoć oko hakirane stranice

Naime, na jednom hostingu imam 2 sajta. Oba sajta od danas se ne prikazuju, već mjesto njih ispada ovo sajt. U velikom sam problemu bio i prije 10 dana kad je sve izbrisano iz public_html - a. Ali to sam povratio i sad novi problem.

Stvar je u tome da ne mogu nigdje naći u public_html napr. stranicu Ukash.html koja se nalazi na ovom sajtu koji je postavljen. . . isti je slučaj i sa ostalim stranicama. Da ih bar mogu naći pa da izbrišem ali ih uopšte nema. Molio bih za svaki vid pomoći.

Hvala.

Moja laička pretpostavka je da neko ima pristup tvom ili hostingu ili registraru domene, i da je napravio redirect adrese na tu gore navedenu. Znači, da prvo promjeniš sve šifre i onda pogledaj redirekcije… ne znam da li ti hosting pokreće cPanel ili Plesk…

1 Like

Sad mi je to palo na um. Pokušaću odmah pa se javljam. cPanel je u pitanju.

Meni je prije par mjeseci neko samo skunio index.php sa jednog od bruku sajtova. Ja sam tek nedavno skontao na osnovu analyticsa. Stavio je blank page. Ne vidim koju korist je imao od toga ali dobro, bolje za mene xD.

Ovaj drugi sajt auto skole sada radi normalno. Ali problem je sa ovim vjencanja. U redirectu je dodato kao na slici. I kad ja uradim remove, sve piše da je izbrisano ali on je i dalje tu. Promijenio sam šifru naloga i sad se ne prikazuje ovaj sajt nego neka greška. Zanima me da li u nekom fajlu u File menageru postoji stavka za redirekciju pa da je promijenim tu.

Ako je wordpress sajt pogledaj ima li šta čudno u .htaccess

1 Like

alencia - - - Veliko hvala. Uspio sam riješiti ovaj problem. Bila je jedna stavka u .htaccess u koja je smetala.

1 Like

Updejtaj REvolution slider obavezno.

Sve stranice koje su mi ikad bile hakirane su krenule od tamo.
Izašla ti je nova verzija iznad 5. Taj tvoj je iz sredine 2014.

Install ithemes security
Javit će ti svaku promjenu u datotekama ako netko i uspije probiti zaštitu