Molim za pomoc, fb page hitno

Pozdrav, nadam se da ima ovdje neko sto nesto zna , fb mi unistava jednu po jednu stranicu i to one koje najbolje rade, radi se kao i sa predhodnom sto sam napisao, stranica top radi, nista ne krsim nikakva pravila i samo odjednom objavim clanak, fb ga prihvati na stranici i onda samo stoji tako, 0 reach, 0 click, 0 reaction a do juce te iste stranice po clanku su mi donosile 500-1000 klikova, dok slike kad objavim funkcionira sve normalno ima i reakcija, klikova, reach sve normala .

Nadam se da ima neko kome se ovo desavalo pa da zna u cemu je fazon, samo na 2 stranice mi se ovo desava na ostalim, koje i nisu nesto ama bas nista se ne desava, sve normalno clanci i slike i ostalo radi , samo na ove dvije , koje su mi i glavni izvor zarade da tako kazem , ne funkcionisu vise, stagniram sa zaradom evo par dana, hocu da poludim.

Hvala unaprijed

Koliko sam pratio dešavalo se još nekima isto to na forumu. Moguće da su ti naslovi spammy pa ih facebook filtrira…

Click bait naslovi. Sad samo slike i videa dijeli i samo ce prestat

Opet ponavljam, na ostalim stranicama fukncionira sve normalno isti naslovi isti clanci potpuno, url sve isto, objavi, prvo mi je na jednojj stranici sad i na drugoj, a naslovi “normalni” drzim se podalje od tih click bait naslova, u svakom slucaju hvala na odgovorima :))

Vjerovatno te reportala publika na tim stranicama, nije im se svidjelo što objavljuješ, provjeri to ovako, odi na uvid stranice, zatim reach i onda skrolaj dolje imaš analitiku gdje pokazuje koliko je bilo prijava kao spam, sakrivanja tvojih postova sa news feeda itd. Provjeri to pa nam javi…

Jednostavno se moramo pomiriti sa tim da fejsbuk je mrtav i da je ta priča polako ali sigurno gotova. Nema tu puno neke druge filozofije, pohlepa izlazi na velika vrata.

1 Like

Pogledao, na 40 K ljudi u zadnjih 10 dana , s tim da radim 5-7 clanaka max dnevno ima hide all i hide 10 klikova i 2 spam.

Kako je ba mrtav tek sad FBIA ulazi na velika vrata. Mozda si mislio na klikbejt, spam i sl. za to polako postaje mrtav i sve je teze.

1 Like

Razumijem ja to sve , radim zanimljivosti i slicno, cak nemam te stranice ni u opciji da ih spojim sa nekom, super aktivne stranice, bas dosta klikova bilo organskih.

Pozdrav svima, kako se izboriti sa clickbait-om, treći put za redom me izbacuju sa početne strane? Od čega zavisi clickbait? Naslov? Slika? Sadržaj?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey