Molim za pomoc, fb page hitno

#1

Pozdrav, nadam se da ima ovdje neko sto nesto zna , fb mi unistava jednu po jednu stranicu i to one koje najbolje rade, radi se kao i sa predhodnom sto sam napisao, stranica top radi, nista ne krsim nikakva pravila i samo odjednom objavim clanak, fb ga prihvati na stranici i onda samo stoji tako, 0 reach, 0 click, 0 reaction a do juce te iste stranice po clanku su mi donosile 500-1000 klikova, dok slike kad objavim funkcionira sve normalno ima i reakcija, klikova, reach sve normala .

Nadam se da ima neko kome se ovo desavalo pa da zna u cemu je fazon, samo na 2 stranice mi se ovo desava na ostalim, koje i nisu nesto ama bas nista se ne desava, sve normalno clanci i slike i ostalo radi , samo na ove dvije , koje su mi i glavni izvor zarade da tako kazem , ne funkcionisu vise, stagniram sa zaradom evo par dana, hocu da poludim.

Hvala unaprijed

0 Likes

#2

Koliko sam pratio dešavalo se još nekima isto to na forumu. Moguće da su ti naslovi spammy pa ih facebook filtrira…

0 Likes

#3

Click bait naslovi. Sad samo slike i videa dijeli i samo ce prestat

0 Likes

#4

Opet ponavljam, na ostalim stranicama fukncionira sve normalno isti naslovi isti clanci potpuno, url sve isto, objavi, prvo mi je na jednojj stranici sad i na drugoj, a naslovi “normalni” drzim se podalje od tih click bait naslova, u svakom slucaju hvala na odgovorima :))

0 Likes

#5

Vjerovatno te reportala publika na tim stranicama, nije im se svidjelo što objavljuješ, provjeri to ovako, odi na uvid stranice, zatim reach i onda skrolaj dolje imaš analitiku gdje pokazuje koliko je bilo prijava kao spam, sakrivanja tvojih postova sa news feeda itd. Provjeri to pa nam javi…

0 Likes

#6

Jednostavno se moramo pomiriti sa tim da fejsbuk je mrtav i da je ta priča polako ali sigurno gotova. Nema tu puno neke druge filozofije, pohlepa izlazi na velika vrata.

1 Like

#7

Pogledao, na 40 K ljudi u zadnjih 10 dana , s tim da radim 5-7 clanaka max dnevno ima hide all i hide 10 klikova i 2 spam.

0 Likes

#8

Kako je ba mrtav tek sad FBIA ulazi na velika vrata. Mozda si mislio na klikbejt, spam i sl. za to polako postaje mrtav i sve je teze.

1 Like

#9

Razumijem ja to sve , radim zanimljivosti i slicno, cak nemam te stranice ni u opciji da ih spojim sa nekom, super aktivne stranice, bas dosta klikova bilo organskih.

0 Likes

#10

Pozdrav svima, kako se izboriti sa clickbait-om, treći put za redom me izbacuju sa početne strane? Od čega zavisi clickbait? Naslov? Slika? Sadržaj?

0 Likes