MonadPlug & MonetizeAd iskustva

Bosanci su najviše naivni, zamisli 100k-200k ljudi dođe u Sarajevo da bi ga Torabi dotakao, i kupi flašu obične vode koja košta 0.50€ za 5€.

3 Likeova

Dobar podcast, pregledao sam od pocetka do kraja, svaka cast momku.
Je li se u ovom videu (od 1:41:14) radi o njegovoj firmi?

to je vlasnik MonadPlug-a?

1 Like

Da ne bude kako osuđujem ili raskrinkavam, to mi nije namjera, ima ko bi o tome trebo brinut, no čisto kome nije jasno odnos monad - monetizead.

1 Like

Ma ne može mu niko ništa :joy::joy::joy:

Samo mi je žao što nas adsense zbog takvih kao on smatra novom indijom…

1 Like

Toliko reklamiraju te proizvode i toliko to ima pretrage da ima smisla napraviti sajt sa
IME PROIZVODA PREVARA i onda monetizovati na neki nacin taj traffic :slight_smile:

2 Likeova

Htjedoh objaviti posto je vec neko spomeno, al eto i mene je to malkoc zbunilo zbog imena pa nisam bio 100% sig

Napravit sajtove oko tih proizvoda… i onda monetizaovat preko adnow i mgida… obrnut citav krug

1 Like

Hahaha. Garantujem da bi ljudi na sajtu sa
IME PROIZVODA PREVARA i monad reklamama kupovali opet te proizvode.

1 Like

Da se razumemo , većina naroda (čast izuzecima) na ovim našim (ako mogu da kažem) balkanskim prostorima je polupismena i poluobrazovana i tipa bolesni penzioneri.

Tako da im je moguće uvaliti to jest prodati i običan kamen kao preparat, lek ili bilo šta drugo

Kod mene komšija bio švercer. Kupovao stoku na pijacama i prodavao mesnicama. Razvalio biznis i kako to biva sa našim “gazdama” uzdigo se našao 20godina mlađu, stan ovo ono potroši ostane bez feninga.

Ležao covjek 2 mjeseca potrbuške i razmišljao šta će dalje, samo jedan dan oglasi svugdje radio, novine, fb… Liječi ćelavost i besparicu. Da bi to bilo još veća ironija on je celav i bez marke.

Kao sto ti reče narod je naivan i traži spasa u svemu…

Komšija opet šverca zaradio od naroda koji je liječio, ali sad pametnije radi prepustio je sinu biznis.

1 Like

Pogrešno, takvih imaš u svakoj državi, samo je to za nas stereotip. Čovjek je i digao najviše para u zadnje 2 godine, kad je izašao na evropsko tržište s ovim “lijekovima”

baš to.Lik je teški psihijatrijski slučaj

Prvih sat vremena gledanja pomislim kakav lik, nakon toga počinješ da shvataš da je lik težak prevarant i sve priča okolo, kako je imao facebook stranice pa tu se lova zaradjivala i to mu je uvek bila backup opcija, sigurno misli na Adsense i pop up? :laughing: kakav prevarant.

6 Likeova

Pa naravno, od pop upa pare za ulaganje u ovaj drugi biznis :smiley: Koliko se covjek nakrao para od oglasivaca haha a najjaci ovi u komentarima sto ga podrzavaju

Ako pročitate tekst sa sajta raskrikavanje u par postova pre ovoga sve će vam biti jasno kakva je to muljatorska šema

i šta ? da sam to ja ili ti (sitna riba) skinuli bi nas bili bi pokojni za par dana…
na taj fazon i to raskrikavanje i ostali poput njih rade gonjaju sitnu ribu i ■■■■ ih a njima ne mogu ni prismrditi…

1 Like

Pozz… moze li mi neko reci kad otprilike legne novac od monada na paypala. Vidio sam ovdje na forumu da salju svakog 15. u mjesecu. Na balansu mi stoji hold. Podrska je katastrofa, znaci niko ne odgovara na ovaj live chat šit.

1 Like

Jesi dobio uplatu? I meni više od 10 dana stoji HOLD

Nastavak diskusije od teme MonadPlug.com push/native monetizacija:

Čitam ovo već desetak minuta i ne mogu da se načudim koliko je ovaj gospodin @Aydeen jedno prepotentno čeljade. U čak nekoliko svojih topica ovde čovek ladno kenja po publisherima sve u fazonu ma kakvi publisheri, adversteri su mnogo bitniji i važniji, nama publisheri nisu bitni… ali sine moj ne radi se tako poso, uključi malo mozak pre nego napišeš glupost, jer da nije tih publishera po kojima kenjaš ti bi komotno mogao da zatvoriš ovaj monadplug i da kreneš da se baviš nečim drugim, a takođe i oglašivači ne bi imali gde da postave oglase. Zato sine moj, nemoj da pljuješ po onima koji te hlebom rane i zbog kojih postojiš i zarađuješ, ušo si u malo veće pare i odma qurčevito, nemoj to tako nije lepo. Da bi posao funkcionisao kako treba moraju da budu važni i jedni i drugi i moraš da ispoštuješ i onog koji je gigant i ubogu sirotinju, samo se tako prave velike stvari vredne pomena. I da znaš da je ovo dobronameran savet, a ne zlonamerna kritika izvini se publisherima.

1 Like

Pa nije reko da je publisher nebitan, nego da je onaj ko placa reklame bitnije, sto i jeste tako… i to ne samo na ovakvoj platformi nego i na svakoj drugoj.

I eBayu i Amazonu su bitnije musterije, daleko vise od prodavaoca

1 Like