MonadPlug & MonetizeAd iskustva

Moje misljenje je da i jedni i drugi ulazu novac i prate statistike robe,posete sajtovima,prodaje…tako da mislim da jedni bez drugih ne mogu.
Sa druge strane i kod jednih i drugih ima prevaranata da bi primer advertiseri manje platili kampanju a publisheri vise zaradili preko skripti…

Okej, sredio si me. :joy:

Ali ostajem pri mišljenju da su lopovi prema malim Publisherima.

@simeon ma kakav crnac, ti si tamo potpredsenik stranke, ako ne i predsednik. :joy:

Ovo nije nego za birtiju

4 Likeova

Nedavno sam slušao njegov podcast. Koga zanima evo link: https://youtu.be/XMDCuz2jINE?si=2cy0s6-TDV1aN_vp

Naravno da je ocajno, ali Index, kao i skoro pa svaki regionalni portal promovira svakakve scammove putem placenih objava, tako da je ovaj clanak, iako konkretan i tocan, ujedno i licemjeran jer i oni sami na neki nacin sudjeluju u ovakvim prevarama

3 Likeova

E a ironija teksta je sto na.kraju ovog teksta imaju ovo kao reklame :rofl::rofl::rofl:

5 Likeova

Pokušajte bilo koji od ovakvih oglasa koje se vrte kod nas, na našim sajtovima, po našim “državicama” pogledati preko VPN (odaberite bilo koju zemlju) videćete da nema ni jedan oglas baziran na reklamama o zdravlju i lekovima Znači do naših država i zakonodavstva je to…

4 Likeova

Tko o cemu, Index o prevarama
Od nekadasnje ljute papricice do danasnje anacionalne globalisticke propagande koja sluzi kontroli narativa

Jesu ovo oni sto su krenuli sa Adsense prevarama, sto su se spominjali prije koju godinu na forumu?

Preciznije, na skriptama.

Ali sada je dozovoljeno imati Pop-up na sajtu…ako je Adsensov.

1 Like

Dovoljno precizno i prvi put. Kad nekome kazes skripte ne bi mu prevare pale prvo na um :slight_smile:

Koliko su oni sama nama normalnim izbacili iz dzepa jer su oterali oglasivace

To kao kada celav covek reklamira preparat protiv celavosti.Ovo si dobro primetio.
Mene bi bilo sramota zbog mojih posetilaca sajta staviti ovakve bolesne oglase koji lazu ljude da ce se izleciti.
Da je to istina sve ambulante i medicinsko osoblje ne bi vise trebalo,pozatvaralo bi se i svi bi izgubili poslove.

dajte molim vas nemojte bacati ljagu na tako dobru firmu (i sada pamtim onih 2usd za 1000 klikova)
sa skripti na čaj, sa čaja na zgrade… :slight_smile:

1 Like

Vredi li ga slusati

Suosjećam se sa tim čovjekom.

Najteže je uvijek steći prvi Milion…nakon toga sve ide lakše. :wink:

Ja njih zamisljam ko one iz filma Beekeepee.

Smijurija

U svim našim “državicama” (namerno stavljam pod navode) niko ništa ne zna, ne razume, nije obavešten a svi realno dobro sve znaju i dobro se u talovima znaju i uvezani ko goblen!