Ja da sam na tvome mestu nikada više ne bi primirisao toj ekipi. Da moljakam i da ih ganjam po netu za svoj zarađeni novac (kolika god suma bila) na takav nivo se ne bih nikad sputio.
Para će uvek biti…niko neće gladan ostati (valjda)… ebemu miša Al…bože moj svako ima svoje…
Evo jos jedan lik… problem je u menadzeru a nije u kriminalu s kojim se bave.
Vjerojatno su ti isplatili jer si bio brutalno dosadan, kako ne razumijes da nema tamo buducnosti, cajevi su prevara, sve manje ljudi ce uspjeti prevariti, vecina su uklonili reklame a onog lika ce netko ubiti kad tad ili ce u zatvor samo ako bosna profukncionira 1%
Druže, slina si . Novac nije isplaćen, tebi vjerovatno jeste jer si se uvezao s ovim iznad “brianfinch” koji je vjerovatno iz Monada pa ti je isplaćeno tih 150 eura kako bi ovdje pisao da su OK i da isplaćuju. Poenta je da je tvoja posjeta nikakva i lako im je isplatiti 150e jer nikakve štete, a ni koristi nemaju od tebe, a bome koristiš im da se oglasiš ovdje s pričom da su isplatili. Oni koristi imaju od portala koji im prave milionske posjete mjesečno, a ti im služiš da baciš prašinu u oči takvima.
Lično ja čekam ukupno preko 3500e i nema isplate još uvijek … Nije ni istina da brišu reklame, kako neki kažu, jer reklame redovno obnavljaju novim, tako da, vjerovatno si podguzna muha njihova kojom kupuju da zarade još više na meni i portalima koji im donose ogromne posjete za plasiranje njihovih proizvoda. Međutim, nije ni to problem. Bit će izbrisani i ćao, pa ako isplate možda ih se ponovo aktivira. Hvala Bogu za Adsense gdje se i više zaradi, tako da se ne ovisi o njima, a alternative uvijek ima. Uglavnom, izvinjavam se svima ako sam malo pretjerao, ali teško je iskulirati “hajrudine” i slične…
Nisam drug, cast bi mi bila da jesam u njihovom timu, momak je imao problem i samo sam ga uputio na pravu adresu. a i da imam problem i da neko pogleda ko zna o cemu se radi, uvijek bih volio da me uputi, sve se to vrati nekad, nekako.
Posalji mi slike u inbox, ako je istina to sto govoris poslacu i tebi kome ces se obratiti.
Druže, priča oko postavki isplate ili menadžera, možeš okačiti mačku o rep. Radim s Monadom kako su nastali i sve je išlo ko po loju, redovno, do zadnjih 12 mjeseci isto da su Crveni križ pa kad se smiluju uplate. Nemam ja potrebe tebi da slikam , dokazujem ili da me ti spajaš s nekim ljudima jer Monad više neće na moje stranice. Ti ako hoćeš pomoći, pomozi ljudima tako što ćeš napisati javno kome da se jave jer gospoda iz Monada neće ni na mailove da odgovare. Ostavi mail, telefon vrlog menadžera, pa nije Pentagon. Uglavnom, smiješni ste. Već vas skidaju, najnoviji primijer stranica oslobodjenje.ba i njihov sportski portal sport1.ba, stavili linker (iako ruku na srce isto sra…nje ko midas). Par hrvatskih stranica isto ih skinulo. Nemam namjeru da se javljam ovdje više, samo sam htio dati do znanja ljudima da ne padaju na priče i ne zarađuju drugima novac dok ih isti zavlače. Lijepo Adsense i neka alternativa pored, primjera radi MGID. Pozdrav!
Kako se uklone njihove reklame iz Wordpressa, kolega mi ih je implementirao, a sad bih da ih skinem, jer već tri dva-tri mjeseca ni glasa od njih, a već smo se iz našeg kraja dogovorili da ih prijavimo, hvala.
Već 14 dana mi niko ne odgovara na poslane E-mailove na upit MonadPlugu.Predpostavljam da nisam sam u tome problemu.Dostigao sam prag za isplatu ali mi nitko ne odgovara na E-mailove već danima.
Kakva su vaša iskustva sa MondPlug.
Ja sam ih smaknuo iz sistema sve dok se ne riješi problem oko isplate.Sreća da nije nastava veća šteta.
Preko Tipalti sistema isplacuju, mozes i paypal, mozes i local bank transfer. Imaju i za kripto neke opcije pa vidi sta ti odgovara najvise. Ako ti je sta nejasno mozes i managera kontaktirati na skype. Desetka cista.
Ako je proslo iz Created u Approved, sad jos samo sacekas da sistem posalje, ne salju rucno.
Ne znam tacno koliko se ceka, nije me nesto ni zanimalo do sad, ni kad salju, ali najvise sto sam cekao do sad je 12 dana. (od kreiranja do uplate-paid)