MonadPlug & MonetizeAd iskustva

Kasnili tri mjeseca, rekli bice krajem 2024. godine i evo nas u 2025. niti uplate niti ko sta odgovara, a usli smo u cetvrti mjesec kako kasne…

Vlasnik MonteizeAD, a u čijem je vlasništvu MonadPlug je Ajdin Brkovic. Pronađite ga na facebooku i zaspamajte :grin: Verifikovan mu je račun, ima plavu kvačicu i frizuru repić :grin: :grin:. Pravi seljo :grin: I fino svi po koju poruku pa ako vam i tada ne odgovori, ne znam šta vam više treba

ma cajdzija brianfinch je rekao da isplacuju. Kako ba ne isplacuju vama? Mozda ne lizete dovoljno dupe?

1 Like

Ne mogu da verujem da ima ljudi koji se još uvek nadaju da će im se isplatiti neki novci od njih.

Od njih za koje se sumlja to jest, “navodno” (govorim “navodno” u pravnom smislu reči) obmanama da su prevarili masu ljudi.

Ja sam ih pauzirao do izmirenja dugova, ako to ne bude u ovome mjesecu onda ide prijava nadležnim institucijama…

1 Like

Plaćali su uredno par godina… Sad su valjda odlučili ne plaćati.

1 Like

Upravo zbog ovakvih kao što je @Hajrudin_Causevic ova vrsta biznisa u BiH i prolazi. Ustvari, bilo kakav kriminal prolazi jer doslovno ali baš doslovno svaku osobu možeš kupiti za 100€.

Ne mogu ni zamisliti šta bi ljudi radili za 1000€.

2 Likeova

Ljudi pljuju Brkovica i kompaniju njegovu a isti rade sa zanjega koristeci njegove banere haha

Barem ne lizu dupe i uvjeravaju sebe i druge da je caj eto djelotovran i da ne uzimaju penzionerima stotine maraka. Za lijeka im trebalo.

Da da kako da ne da nema tih reklama i banera isti ti penzioneri ne bi ni imali priliku da vide caj a ne da ga kupe

Definitivno sam završio sa njima. I ovaj mjesec ista priča…

Ali će zato imati negativnu reklamu gdje god da stignem…

U Dubaiju su, nema ko pustiti isplatu :grinning:

2 Likeova

Hahahaha da pise po netu da su tamo sa razlogom :joy:

1 Like