napiso sam svima kako se zavrsio moj slucaj, to i jeste poenta foruma, moze se tumaciti na bezbroj nacina naravno
A jest bas tako izgledala, pa pogledaj istoriju posta
Zasto nebi stavio ???
Na koliko si ti push reklama pretplaćen osobno?
Ovdje ne mozes nista shvatiti ni da hoces, prvo ga optuzi za click fraud, stavi ss, i odbija svaki daljni dogovor, sada je odjednom sve ok. Onda kaze da 95% usera ovoga foruma koristi neku xy metodu, a drzi i dalje reklamu.
Ja ni na jednu, ali na sajtove koje sam postavio push su mi donoslili novca isto kao i google adsense, mislim da je to dovoljan razlog zasto ih treba koristiti… Imao sam hiljade preplacenih ljudi, verovatno koji su greskom i neznanjem prihvatili ali bitno je da donosi novac?
Od 1000 ljudi vjerojatno je 999 prihvatilo to pogreškom, a i to je optimistična procjena. Donijet će ti mizerne novce i na kratak rok, a izgubit ćeš posjete i reputaciju stranice. Onda za koji tjedan otvori temu gdje pitaš zašto te Google bacio na 83. stranicu pretrage. Zato jer se scam nikad ne isplati.
Bas to, taj format nije napravljen za ozbiljne projekte. Klasican spam kao i popup i popunder.
Nisam znao da moze da se desi gogole penal od push reklama, ja sam jednom pitao suport od monadpluga oni su kazali da nema problema to sa googlom… Posle ovoga cu definitivno da maknem push reklame…
Notifikacija za novu vijest na toj stranici je super, ali stavljati neke reklame pogotovo od XY tvrtke koji baca svakakve reklame to sigurno nije ok, to je kratkorocna zarada, nista drugo.
Osobito kada si na mobu kliknes odvede te na neku retard stranicu sa malwareom i ajde sada ti znaj koji te web sa push reklamom zajebo… a pretplacen si na recimo 20 sajtova.
Danas testirao…
CPC 0,005
HALLLLLLLLOOO je li ovo neka šala ???
Pozdrav,
Sve dok je user kliknuo Allow svojevoljno, ne krsi se sa bilo kakvim policyem tako da sve iznad napisano su predpostavke.
Isto tako, nadovezao bi se da su Push Low Quality reklame te CPC je dosta nizi od Nativnih reklama, te s toga mogu dropati User Experience. Ali, nekim sajtovima radi popundera je user experience vec low/medium te ih interesuje dodatna zarada vise nego UX.
Lp
@Aydeen može li odgovor na moje pitanje ?
Admin klixa: “samo da dosegnemo prag i skidamo” hahhahahahahaha
Prijavice ga za invalid clicks, nema sanse da dobiju isplatu. Morace da se javi ovde da se sve nasteluje.
hahahaha…ili su im dali po clicku dolar pa makar propali, ne vidim drugi razlog zasto bi portal sa milionskom posjetom stavio nesto ovako.
Ocigledno da je moguce imati dosta visok CPC, sa kvalitetnom posjetom
Uzivajte!
P.S, Ovaj feed ne mozete dobiti kada tek odobrite sajt i ne mozete imati ovaj CPC prije no sto se utvrdi kvalitet Vaseg traffica, s toga komentari nakon ovoga sa screenshotovima nizeg CPC znace da niste odobreni za premium demand
Naravno da necemo, advertiseri super zadovoljni I da, advertiseri ovog tipa su placeni unaprijed
Recimo da adsense ima average CPC 0.02-0.05, sa dosta nizim CTR% od Nativnih reklama, zasto i ne bi ubacili nesto gdje veci CPM mogu da dobiju?