MonadPlug & MonetizeAd iskustva

Eno i na PIK-u (olx. ba) MP reklame.

De sada malo i na tu temu… :joy:

1 Like

1 Like

možda nemam cpc 0,085 al znam napraviti screenshot :slight_smile: (šala)

@Aydeen mislim da na mailu nismo završili pregovore :slight_smile:

Kako je ovakav cpc :rofl::rofl::rofl: kod mene dok sam imao monadove nativ nije nikad isao ispod 0.01-0.02

1 Like

evo šta da kažem ? ako laže koza ne laže rog

1 Like

I treba da budete sisani majke mi. Drzis nesto sto ti placa 1.7$ na 366 klika. Ja bi vam smanjio i to, bar upola. Ebanje u zdrav mozak, klix.ba ima “kvalitetniji” trafik ali u qrcu! Imaju direktan traffic i brdo social traffica koji vecina ljudi koji radi portale ima, samo sto je fora u tome sto oni imaju tonu traffica i normalno da se sa njima “pregovara” a vas ostale golje ko ebe. Prosto i jednostavno. Klasicno bahacenje, nevezano samo za MP, vecina mreza tako radi i tjt.

Vidis znas ekipu, blago tebi. A onda moras da znas da je to ekipa koja je napravila lovu preko grbine advertajzera sa Balkana, isto tako verovatno znas da je CPC na Balkanu bedan bas zbog ove i slicnih ekipa jer ljudi nece da placaju da ih ovakvi i slicni sisaju. Ljubomoran ne mogu da budem nikako, jer nemam na sta da budem. Otac i majka su me vaspitali da nikad ali nikad ni po koju cenu ne uzimam tudje i da je biti cistog obraza mnogo bitnije nego biti punog dzepa. A pogotovu u ovakvim situacijama gde kad se napunila guzica ukradenim dolarima, se prodaju muda za bubrege.

15 Likeova

jbg. htio da ih testiram, ubacio ih nedjeljom popodne i zaboravim na njih i isključim ih ponedjeljkom :smiley:

Ovo je meni sve presmjesno, vlasnik je sam rekao da im balkansko trziste cini jako mali postotak prometa dok je ostatak strano trziste, a onda se hebe i placa ovdje reklamu i hebe se sa jako malim sajtovima da bi isplatio minimalnu isplatu svaki mjesec hahahaha

Ali dobro, makar se nasmijes :slight_smile:

1 Like

Jel ovo neka zajebancija da vam sajt izgleda ovako s AdBlock-om? :smiley:

de elaboriraj ovo, vidim da si informisan … šta je u pitanju?

Lupam gluposti :wink:
dvadeset

Rezime
Nakon “pregovora”, zaključak je, monadplug radi samo sa velikim ribama, ne znam šta im treba loš glas u ovim pokušajima sa malim ribama (ako je malo 1,5M pregleda za mj.).
Moj savjet njima je da se fino prestanu reklamirati, nego krenu slati pozivnice onima koji “zadovoljavaju” njihove kriterije jer ovako samo dobivaju loš glas.

1 Like

GASI INTERNET !! https://prnt.sc/tj6wgw Vratili se u maticnu zemlju :slight_smile:

ovo je neki teški spam hahahaha može li neko da objasni ove linkove, šta rade

Po meni je ovo klasika i da sve je istina (izvor: ovaj forum i spijuni google/fb):

1. Napraviti “neku vrstu” monetizacije.

2. Svaki vlasnik napravi nekoliko sajtova i doda svoj mon@d.

3. Zakupiti reklamu na najvecem balkanom sajtu/forumu za webmajstore.

4. Korisnici toga istog foruma od prvog dana guglaju taj mon@d i nailaze na xy sajtove koje mozemo viditi i dan danas. Vlasnici reklamiraju mon@d na olx, rade lajk i share svojim postova na “sluzbenoj” fb stranici, privatno dogovaranje cijena, dok drugi pate. Gledajuci njihov zadnji post na fb, 8 lajkova, od 8 lajkova najmanje 5 lajkova od njih samih + sestra/zena jednoga od njih, a isto tako ukljucuje lajk od same stranice (stranica sama sebi lajka postove), a da ne govorim o pravljenu mon@d racuna na raznim popularnim stranicama cisto da se ime mon@d procuje iako ovim reklamiranjem sumnjam da su dobili 1 registriranog clana, ali eto… valjda ce im deviantart i pinterest pomoci u tome^^

5. Hvaljenje svoga anti fraud cuda, da bi nakon doslovno 1 sekunde ljudi koristeci google naisli opet na xy sajtove koji koriste sve i svasta. Kao da ne moze svaki vlasnik posjetiti dnevno 100 stranica da vidi jeli krse pravila -.- Ne isplacivanje zaradenog itd itd itd

6. Ponavljam, balkansko trziste im je nista usporedujuci sa stranim trzistem koje kako oni sami kazu, pa se pitanje postavlja koji to strani sajtovi koriste ovaj mon@d…

7. XY sajtovi su sajtovi sa preglupim vecinom kopiranim sadrzajima, punim reklama i naravno push notification je tu cisto tako da kada odes na stranicu cija je tematika recimo zdravlje, kliknes ALLOW na push ti dolaze p0rn notifikacije.

Za kraj, uopce me ne bi cudilo da se kasnije sazna da je ovo neka ponzi schema tipa, dopusti svima ulazak u taj mon@d, dobij 1 velikog igraca, ostalima smanji zaradu ili im uopce nemoj isplatiti zaradeno jer oni rade click fraud (da, anti fraud im je preheben) bez ikakvih pravih dokaza (dokazano na ovom forumu), nastaviti primati svakoga cisto da se pokrije ove ciju su zaradu makli i smanjili i tako se vrtiti sve u krug.

Kao sto sam na pocetku rekao, ovo se pogotovo tice steela i mrcine, izvori su ovaj forum i google/fb, tako da lako mozete viditi sto je istina, a sto ne sto sam napisao, a isto tako ovo su razmjene iskustva tako da sve to ulazi u ovu temu, da ne bude kasnije brisanje posta. :o: :o: :o:

2 Likeova

Jesu, dobili su mene i onih mojih 1,75usd
Upravu si 10000%

Slika je mutna postavljena na instagram story nije do mene…

1 Like

Vise bi vjerovao da se brane uhvatio crypta nego da su ovi posteni.

2 Likeova

Lopov nikad ne moze biti posten :slight_smile: :slight_smile: Svi znaju da je ova ekipa veliku lovu pravila na kradjama od oglasivaca. U neku ruku svaka cast, a u drugu od vas je krala, odnosno danasanji ili prosli forumasa @NeedHelp jedan od kojih je poznato da se non stop zali na slicne.

Ja nikad nisam gurao vecu lovu u adwords pa me briga, jedino sto su na mene uticali ovi kao i svi ostali lopovi je los cpc.

Sto se same mreze tice ok su, ja sam imao uredne isplate kao i poprilicno dobar cpc za niche gdje drugi daju mizerno ili banuju bez razloga. Sajtovi koji podrzavaju adsense, svakako da ne trebaju koristit nesto ovako osim ovog premium cpc kao klix. Sve drugo je smijesno.

4 Likeova

Kad je na statusu “HOLD” koliko se čeka da novac legne na paypal?