MonadPlug & MonetizeAd - razmjene iskustava

Meni zaprijetiše na početku, jer sam kritizirao čitav koncept. Nisam ni ja neka poštenjačina, ali novac uzimati na tuđoj muci ili bolesti… stavite se da vaš neko ko nije upućen ili nije u ovim krugovima, a bolestan je i pije (konzumira) taj otpad…

Od legalnog posla, Mersed ima samo zasade oraha, koje mu je bivši punac(tašt) švercao iz Italije kratkim(L1) Opel Vivarom za Begiće u Vlasenici.

2 Likeova

Kako mozete pisati stvari o kojima nemate dovoljno znanja, sta nije uredu sa vama? Nadgledate licno proizvodnju pa znate sve procedure? Dijelite licence ili imate dozvole za kontrolu svega toga?
Uci ce neko da cita i povjerovati vam, svjesno ili nesvjesno gluposti pisete.

Proizvodi su kvalitetni, nece SVAKI SVAKOME pomoci, ali dosta njih ce biti odusevljeno i biti dugo kupac. Pisete stvari o kojima pojma nemate sto je jako neispravno. Problem je sto vi vec imate svoje misljenje i sad da vas ili ja ili bi ko drugi krene ubjedjivati u suprotno argumentima i dokazima, vi cete ulaziti pasivno-agresivno u rasprave, a nemate ni 5% mog znanja o svemu ovome.
Jedina stvar je sto je marketing malo agresivniji i sto zele prodati sto vise… equal klijenti ce koristiti duze vrijeme proizvode, valjda je to win win, bude i popusta jakog. (sram ih bilo sto iskoristavaju svoj potencijal na maksimum :smiley: ). Niti ih ko tjera da kupe, niti ih ko tjera da se sami vracaju ponovo po proizvode, vjerujte mi vracaju se. Treba poplacati i radnike, proizvodnju, distribuciju i tonu ostalih obaveza, ekipa je cista, bar vi internet strucnjaci bi trebali znati stvari o ovim eko sistemima i affiliateu. Ne slusajte tiktokere i ne gubite vrijeme, posvetite se ucenju i slusanju pametnijih ljudi od sebe, kao npr. Ajdina, jer mozete puno nauciti :slight_smile:

Mozes i Darka Šarića da slusas, isto ces puno da naucis kako posao da vodis :wink:

5 Likeova

nisu stetni naravno, jer su biljni preparati u pitanju, a da pomazu - pomazu kao i caj koji kupis u Bingu. Ali reci da je “malo agresivniji” marketing to sto je reklama u kojoj je student iz Mostara nasao lijek za dijabetes ili koristenje mnogih poznatih licnosti bez njihovog pristanka…

1 Like

Bez brige, nadležno tužilaštvo već istražuje taj slučaj, pa ćemo kao legalisti sačekati okončanje istrage…itd.

FACE TV se takođe javno oglasio oko zloupotrebe Senada Hadžifejzovića u tom “agresivnom” ili bolje rečeno preverantskom marketingu…kao i mnoge druge javne ličnosti čiji su indentiteti brutalno zloupotrbljeni bez pristanka istih u tu prljavu marketnšku kampanju.

Vi koji pokušavate da ućutkate javno mijenje ovde na forumu da se ne piše o raznim malverzacijama koje se tiču prodaje ovih preparata, slobodno kao demanti okačite ovde svoje diplome iz medicine i farmacije, kao i sve potrebne dozvole i odobrenja o izvršenoj kontroli i puštanju u promet preparara koji se prodaju.

1 Like

Ajde ne pisi vise gluposti ovde na forumu,dovoljno je da pogledamo istoriju tvojih komenatara i da vidimo da najvise branis te mreze koje prodaju te preparate i cajeve koji su isto kao da se popije neki sok u kaficu.
Neko kupi taj caj i izleci se od lekova koje pije i razglasi se,eto izlecili ga cajevi,ma da kako da ne jesu oni ga izlecili.

1 Like

U pravu si.

20202020

Prije svega, jeem ti mater. Eto.

Sada dalje, nadam se da ce tvoju mamu nazvati koja ima tesku bolest i reci “Gospodjo, ovaj caj vec vam pomoci da izlijecite bolest, da budete kao nekada”.

Eto to rade, majku vam svima jeem.

1 Like

A pažnju je najlakše privući lažnim obećanjima i poznatim osobama.

1 Like

Znači da oglasi za čajeve i nisu bili nativno oglašavanje jer nisu bili transaprentni?!
Pod transparentno smatram da se lako može utvrditi vjerodostojnost.

1 Like

Sjećam se prije 10ak godina, svugdje Billboard reklame, gdje se god okrenete piše još samo malo … pa piše uskoro… Pa samo što nije. Par mjeseci svi se pitaju što je, i svi jedva čekaju odgovor. I ono, jednom osvane reklama da su se pojavile nove cigarete Code.

Po meni jedna od boljih kampanja na našim prostorima.

2 Likeova

@AdNativia
Zasto vam je tako spora stranica?

Svaka čast na ovom izvanrednom primeru. Ovde se ističe izvanredna implementacija brendiranja, podsticanje radoznalosti i kreativnosti. Umesto odmah da napadnu telefonom, strpljivo su gradili interesovanje tokom nekoliko meseci, vodeći kupce korak po korak do same srži.

Nažalost, mnogim oglašivačima nedostaju inspirativne ideje, i to nije ograničeno samo na nativno oglašavanje, već i na tradicionalne forme. Problem u nativnom oglašavanju zapravo leži u pokušaju primene klasičnih formata u nativnom okruženju. To jednostavno nije moguće bez iritiranja korisnika, kao što smo videli u primeru kompanije koja je agresivnim marketingom navukla na sebe mržnju.

Nestandardne reklame, kao što je primer koji je naveo @komentar, privlače znatno više pažnje, bude radoznalost, a zbog bolje reakcije kupaca, mogu biti i finansijski isplativije. Medjutim, to zahteva kretivnost. Ne može da se smisli za 15 minuta ili da se ukrade od nekog drugog.

Evo ja imam dovoljno znanja o jednom slucaju pa cu iznijeti svoje iskustvo.

Kontakiraju moj najboljeg prijatelja da bude zastitno lice iza caja kojeg zele plasirati na trziste. Taj caj ne moze olaksati bolove. ALI, ponude mu 5000 KM da ode na Facetv i da prica pozitivno o tom caju, od svake prodaje imao bi neki veliki procenat. Okvirno trebao bi zaradjivati mjesecno 15-20.000 KM.

Na iducem sastanku dolazi zena iz zdravstva koja odobrava proizvode i daje licence, zaboravio sam ime od doticne. Garantuje mu na sve nacine da su proizvodi super kvalitetni, da se nema cega bojati, ne bi ona rizikovala svoju karijeru itd.

Nakon dosta razmisljanja, odustaje od toga. Covjek se citav zivot skolovao da bi na kraju reklamirao caj i rizikovao svoju karijeru.

Nastavlja svojim putem, a doticna gospodja je prije par dana privedena, a mozda i uhapsena.

Razlog odustajanja je bio sto su ti cajevi jako lose kvalitete i nece nikome pomoci. Bukvalno, odes u konzum i kupis isto to za 3-4 KM.

Pogledajte samo na istraga.ba kako su finansirali izbore pa im sada stele hotel za male pare.

Sto kolega iznad rece. Ko god misli da je ovo dobro, neka kupuje svojim najblizim.

Stariji članovi foruma će se sigurno sjećati čarobne “tigrove masti”. Liječila je sve poznate bolesti, one koje postoje i one koje će se tek otkriti.

2 Likeova

Ja vise ni ne citam sta pise predstavnik te i slicnih mreza.Ne bi te mreze nikad stavio na moj sajt,pa makar ja gladan ostao.

Bukvalno se slazem sa tobom,jer i on i predstavnik mreze mlate gluposti i pisu u prazno.

Frajko, sta ti radis ovdje kada je tema skroz nevezana za tebe? Sem ako nisi bot MonetizeAd-a

Pa jedan član ima primedbe na naš rad. Pominje nas na raznim temama na formu, uključujući i ovde. Mi ne mislimo da smo svi isti, kako tvrdi dotični gospodin, niti da zaslužujemo da budemo na istoj listi.

Zadnjih dana mi iskace na tiktoku i youtubu ovaj covjek koji prica o njima, mislim da je on pokrenuo javno cjelokupnu pricu o njima, jer poslije njegovih videa su nastali index clanci

Vidim da si meni replicirao i moje je pravo da biram koju mrezu necu da koristim bez ikakvog pravdanja bilo kome.Nemoj vise da mi repliciras.Tvoja mreza me ne ineteresuje,mozes da pises kilometarske komentare ali nisam zainteresovan za tvoju mrezu i necu da pisem zasto me ne interesuje.A tvoje pisanje da li ces tolerisati sto me tvoja mreza ne interesuje je tvoja stvar i bas me briga.Imam pravo na svom sajtu da imam mrezu koju ja zelim.