MonadPlug & MonetizeAd - razmjene iskustava

Stariji članovi foruma će se sigurno sjećati čarobne “tigrove masti”. Liječila je sve poznate bolesti, one koje postoje i one koje će se tek otkriti.

2 Likeova

Ja vise ni ne citam sta pise predstavnik te i slicnih mreza.Ne bi te mreze nikad stavio na moj sajt,pa makar ja gladan ostao.

Bukvalno se slazem sa tobom,jer i on i predstavnik mreze mlate gluposti i pisu u prazno.

Frajko, sta ti radis ovdje kada je tema skroz nevezana za tebe? Sem ako nisi bot MonetizeAd-a

Pa jedan član ima primedbe na naš rad. Pominje nas na raznim temama na formu, uključujući i ovde. Mi ne mislimo da smo svi isti, kako tvrdi dotični gospodin, niti da zaslužujemo da budemo na istoj listi.

Zadnjih dana mi iskace na tiktoku i youtubu ovaj covjek koji prica o njima, mislim da je on pokrenuo javno cjelokupnu pricu o njima, jer poslije njegovih videa su nastali index clanci

Vidim da si meni replicirao i moje je pravo da biram koju mrezu necu da koristim bez ikakvog pravdanja bilo kome.Nemoj vise da mi repliciras.Tvoja mreza me ne ineteresuje,mozes da pises kilometarske komentare ali nisam zainteresovan za tvoju mrezu i necu da pisem zasto me ne interesuje.A tvoje pisanje da li ces tolerisati sto me tvoja mreza ne interesuje je tvoja stvar i bas me briga.Imam pravo na svom sajtu da imam mrezu koju ja zelim.

vidis da je ovo bot, pogledaj mu aktivnost na profilu. Ne znam zasto ovo admini ne banuju @steelmaiden

Ko je bot 20 komentara

nisam mislio na tebe, nego na @AdNativia

1 Like

Vašim komentarom ste jasno pokazali da niste u poziciji da dajete relevantne komentare o našoj mreži, budući da očigledno ne koristite naše usluge. Stoga, molimo vas da svoje pretpostavke zadržite za sebe.

Zille, samo smo objasnili kakvo je stanje u industiji, jedan član nas je prozvao i to je to. Povlači smo iz teme.

Da razjasnimo nesporazum,ovde je rec o MonadPlug & MonetizeAd - razmjene iskustava i svaka ostala mreza koja prodaje cajeve i slicne proizvode koji zamajavaju i lazu narod sa tim da to moze da izleci.

Neka se ne oglasavaju mreze koje nisu spomenute u mojim komentarima,ali cu takodje u buducim komentarima navesti mreze na cije reklame naidjem sa spomenutim proizvodima i uslikati kao dokaz takve reklame.

Licno samo koristim po mom misljenju proverene mreze i stavljam reklame na svojim sajtovima - kao sto su google adsense i sl.i ostale mreze me ne interesuju.

Molim bez besmislenog citiranja i pronalazenja sitnica u mojim komentarima tipa nasli su se prozvanim.

1 Like

Ajde da budemo direktni, mi zaista nemamo dobro mišljenje o kompaniji o kojoj se ovde raspravlja. Međutim, njihovi čajevi nisu zabranjeni, nemamo dokaz ni da su legalni, ni da nisu. Niko od nas ne zna da li oni imaju bilo kakvu dozvolu ili nemaju. Mogu nas sve zajedno tužiti. Svi znamo da i mediji žive od čitanosti, tako da ni njima ne možemo sve verovati. Možemo pretpostaviti da nešto nije u redu, i to je sve.

Što se tiče promocije čajeva, oni to reklamiraju na sve strane, i na domaćim i na stranim mrežama, svuda. Na mnogim velikim portalima moguće je videti njihove reklame, pa čak i na nekima koji o njima pišu.

Na našoj mreži takođe povremeno promovišu neki koji rade kao affiliate za njih. Ono što mi ne dozvoljavamo jeste korišćenje poznatih ličnosti. A mnoge mreže čak i to dozvoljavaju, pa čak i neke za koje možemo reći da su “proverene”.

Smatramo da smo i mi proverena mreža, radimo od 2018. godine. Ne vidim da se neko žali da smo ga prevarili, brzo bi se to pročulo, ne brinite.

Mi možemo zabraniti sve reklame s doktorima, stručnjacima, lekarima, nadrilekarima… Šta je alternativa? Drugih oglašivača NEMA. Pokušali smo da približimo nativno oglašavanje domaćim firmama, oglašivačima… Ne ide. Nije popularno, ne priča se o tome. Svi su na Facebooku, to im je pred očima.

Ono što ne dozvoljavamo jeste da neko piše o nama na osnovu pretpostavki, a vi ste upravo to radili i to u više navrata. Možda sam bio malo grublji, ali svi smo ljudi, izvinjavam se.

U svakom slučaju, tu smo da razmenimo mišljenja, kritike, sugestije, pa koliko možemo, popravićemo neke stvari.

@steelmaiden iako sam striktno napomenuo da ni jednu mrezu osim MonadPlug & MonetizeAd ne spominjem opet sam citiran bez razloga.Ovo smatram kao iskoristavanje mog komentara.
Da li je ovo spamovanje i agresivno reklamiranje?

Necu brisati moje komentare i stojim iza toga da cajevi ne mogu da izlece.Moze ko god zeli da tuzi i da dokazuje sta hoce ali CAJEVI NE MOGU DA IZLECE.

Kada cujem i procitam zvanicno saopstenje od lekara da je samo caj izlecio neku osobu od tezih bolesti i kada se pribave svi lekarski dokazi e tek onda sam u problemu kao i svi koji ovde pisemo da ne mogu da izlece teske bolesti.Do tada je isto kao kada se pije sok u kaficu.

Mogu i sajtovi da tuze mreze jer su naskodili njihovim posetiocima reklamirajuci preko njih cajeve,mogu i posetioci da tuze sajtove jer su preko odredjenog sajta kupili takav caj…moze svasta…

3 Likeova

Evo samo da se na ovo osvrnem. Pišeš prvo da ne mogu da izliječe, pa kasnije ne mogu teže bolesti.

Ja ću se osvrnuti na ovo prvo, i reći da nisi u potpunosti u pravu. Dakle, ja svoju djevojčicu uspješno liječim toplim čajem kada god je zaboli trbuščić. Još jedan bolji placebo. Svaku bolu koju zaradi kada se spotakne, ja uspješno zaliječim i uklonim bolove jednom pusom i par utješnih riječi.

Kažu stručnjaci da je to najstariji poznati placebo koji djeluje. Poanta? Nije sa alternativom sve crno-bijelo. Osobno nisam pobornik (iako sam imao i ja sajtove na tu temu) alternativne medicine, ali se neki preparati mogu prodavati kao djelotvorni. Sa druge strane, odvratno je teško oboljelima prodavati maglu i zarađivati na njihovoj nesreći.

Sve ozbiljne zdravstvene tegobe sam otklonio u zdravstvenim institucijama. Bio sam pod anestezijom mnogo puta, i nož je jedino čemu ja osobno vjerujem. Nikakve kreme, sirupi ili topli napitci. Pričam o ozbiljnijom problemima. I ja ću trznuti pelin kada me stomak muči, i gle čuda - djeluje.

Striktno mislim na teze bolesti i da ne mogu da se izlece sa cajem.

I ja pijem cajeve ali za tako neke sitnice,glavobolja i sl,nekada prodje samo sa cajem ili samo od sebe a nekada moram uzeti tabletu za glavobolju.Ali za visok pritisak ne pomaze caj i meni bez lekova ne moze nista da pomogne caj.Ovo pisem iz licnog iskustva.

1 Like

Od sitnih prevara sa adsense scriptama do ozbiljnog prevaranta. A nikad pasti nece, onom je i punac blizak vlasti.

Da je ovo sta rade legalno - nije, da lijeci djeluje - ne lijeci, da je moralno- nije. Da su iskoristili i veliku vecinu glupih ljudi sto zive ovdje - jesu. I nema tu puno price uzimaju ljudi ogromne pare i jbg.

Znam momka sto je radio i govori da je bilo ljudi koji govore extra djeluje salji jos :rofl::rofl::rofl: Ovo je poput Torabija i one prevare, prodavanje magle ali jbg…

Evo da se nadovezem na licna iskustva sa cajevima i ovo sto pisem sada nema veze sa MonadPlug & MonetizeAd - razmjene iskustava i sa mrezama,jer sam kupovao u svom mestu cajeve kao i poznanici koji su kupovali ko zna gde odredjene koktele.
Imam visok pritisak,povisen holesterol i trigliceride,sve sam pokusao prirodnim putem i sa cajevima da se lecim,da ne bi pio tablete ali nisam uspeo nista,nego sam morao da se obratim lekarima.
Visok pritisak 180 i kada popijem cakj umesto tablete on se uopste ne smanji nego moze cak i da naraste sto dovodi u opasnost…kada sam uvideo da su cajevi kao sto je glogov beskorisni,sada samo pijem tablete.
Pored toga,nisu ni svi cajevi istog kvaliteta jer treba paziti i ko je proizvodjac.Moze da pise caj od gloga a da bude skoro pa ni malo gloga…
Znao sam nazalost licno ljude koji su od negde narucivali za 50e i neki koktel protiv raka koji kao leci…ti ljudi vise nisu medju zivima.
Kada je covek tesko bolestan,hvata se za slamku i ne krivim te ljude sto su hteli da nastave da zive i sve pokusavali.

Dali su čajevi zabranjeni? Nisu, normalno da kamilica nije zabranjena. Ali, dali je zabranjeno prepakirati čaj od kamilice i drugu kutiju i staviti naslov “Halid je izlječio rak sa ovim čajem” i prodavati tu kamilicu nekomu tko boluje od raka za 50 puta veću cijenu od kamilice.
Još gore, davati nadu takom čovjeku a možda ga uputiti na krivu stranu, možda i ubiti a u svakom slučaju opljačkati. I takvih na tisuće.

Mogu nas sve zajedno tužiti? Tko? Ti prevaranti? Ma daj molim te.

Možemo pretpostavljati da nešto nije u redu? samo pretpostaviti?
Svak normalan tko je jedno vidio takve reklame (a svi ih gledamo godinama) znamo odmah da se radi o teškom kriminalu. Očito samo vi morate pretpostavljati jer ste se registrirali na ovaj forum sa ciljem da branite taj kriminal jer očito imate neke koristi od tih i takvih.

1 Like