Manite se peanuts klikova sa Adsense i kupite sajt koji se bavi prodajom zaključanog sadržaja i ostvaruje prihod od oko 200-250 pa i do 300 €ura (incl peanuts Adsense ) .
Sa dnevnom posjetom od oko 300 posjetilaca, uglavnom ženska publika, a veliki udio je organski search, i dobrom konverzijom posjetilaca u pretplatnike… kao i sa pripadajućom FB page, Pinterest, Twitter i YT kanal (bez ogromnih cifara i followera)… ovaj sajt vam može donijeti dobru aktivno/pasivnu zaradu (više promocije - više novca). (Potreban vam je neki od platnih procesora tipa Stripe, koji vidim ima i u HR, ili Paypal…)
Domen / sajt star 6 god.
Uz sajt bih prodala i Patreon iste tematike koji sam za sebe ostvaruje cca 60€ / mj. koji treba da se ažurira redovno, ako se misli zadržati prihod. Isplate sa Patreona idu na Paypal ili Payoneer.
Uz sajt poklanjam e-mail listu (CSV format za gmail ili outlook) sa više od 4000 e-mailadr. tako da možete slati newslettere.
Sve ukupno 1750 €. Sigurno vrijedi i više ali nema se vremena a ni volje … na mladjima svijet ostaje… vrijeme je za internet penziju
Link dajemo samo ozbiljnima koje sam prethodno provjerila na ovom forumu
Još uvijek na prodaju.
Počela sam koristiti Offerwall na Adsensu i zarada je otišla na gore. Kao i posjećenost sajta, Za vas koji ste bili zainteresirani, a niste se odlučili, nova cijena je 2000€
Morate najprije imati malo “staža” na ovom forumu
Možda da se predstavite na posebnom postu pa da znamo ko ste šta ste… da li imate novaca i tako to… Uglavnom su svi samo onako radoznali… i samo sam izgubila vrijeme na njima … LP!
Pa vecinom ovdje sta prodajes je gubljenje vremena ja sta god sam prodavao javi ih se 20 odma traze analitike hiljadu informacija na kraju kazu et kad bude plata kupit cu ili cujemo se za koji dan