Mozilla Firefox phpBB3 Forum Problem

Sredjivao sam forum na osnovu predlozka “AcidTech” i na krjau kada sam sve zavrsio imam problem kad se forum prikazuje koristeci Mozillu Firefox. Naime, forum radi normalno tj. prikazuje se normalno na Google Chrome i Safari.
Takodje je gola voda kad se otvara pomocu IE.

Evo pogledajte sa Google Chrome i sa Mozilla Firefox i vidjet cete problem:
http://www.spp-cs.info

nakon minutu-dvije sam tek skužio o čemu se radi.Ako si uopće na to mislio.U firefoxu se neprikazuje margin-top dok je u chrom prikazano.Pokušaj u #maintable dodati overflow:auto .Ako je problem u toj margini,ako nije onda objasni problem da ga ne moramo tražiti.

Ne pomaze “overflow: auto;” - Problem je sledeci, naime vidis sad kako je na Mozzili sve fino - a na Chrome postoji taj padding.
Taj padding sam ja dodao jer ako njega nema, onda citav taj content dole na Chrome bude kao sto je sada na Mozzili, a na Mozzili onda bude izdignuto tj. taj content ide preko navigacije…

a da pokušaš “overflow:auto” dodati u “contentrow”…Pokušavao sam mijenjati margine i skužio sam da kad makneš padding u mozzili prelazi preko navigacije,ali neznam u čemu može biti problem osim što je možda potrebno dodati navedeno u contentrow ako već neradi u maintable

Moze LOCK. Slucajno sam delete temu, pa nista od ovoga…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja