(Multi) milijunaši u Hrvatskoj. Koliko je webmastera među njima? :)

Prezentirani su danas aktualni podaci o milijunašima u Hrvatskoj. :blush:
Ima ih stvarno dosta koji su “uštedjeli”. :+1: Cifre su u dolarima.

  • 11 njih sa $100M + (preko 100 miliona)
  • 120 sa $30M +
  • 11 900 sa $1M +

Dolari-novac
Vjerojatno nogometaši, političari, neki pjevač ili businessman… Što mislite kolege koliko je među njima webmastera? :blush:
Primijetite molim da ne pitam ima li ih nego koliko ih je? :wink: Osobno sigurno znam samo za jednoga, vjerujem da ih je više, naravno, no taj nije vlasnik ovog Foruma, kako će netko možda pogrešno povezati i zaključiti. Ne znam za njega. :blush:
Imate li mišljenje o ovome? Kolege susjedi mogu, naravno, komentirati ovo ili još bolje napisati mišljenje o stanju u njihovoj zemlji. :blush:
Izvor: http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/FRISKI-PODACI-U-Hrvatskoj-trenutno-zivi-120-supermilijunasa-teskih-vise-od-30-milijuna-dolara/ :o:

+1 i od mene sto poznajem, a nije news site u pitanji ili slicno :joy: Ja bih onako “od oka” procijeno na ovih 900 medju 11k :joy:

U Bosni i Hercegovini živi više od 600 osoba koje na bankovnim računima imaju iznose iznad milijun KM. Od tog broja je 100 multimilijunaša, koji se u tu kategoriju svrstavaju prema međunarodnim standardima, odnosno na računima imaju više od 30 milijuna KM (15 milijuna eura)

Znam ih osobno nekoliko offline, ali nikog online…

Vjerujem da bi bilo više članova ovog foruma na listi ali u slučaju da crypto pretvore u real money. (Nisam ni čitao članak, pretpostavljam da se crypto ne računaju?)

Računaju se i Crypto. :blush:
Zaboravio sam napisati gore i poslati poseban poziv milijunašima s ovog Foruma, javite se… nećemo tražit’ pozajmicu. :blush:
naklon
:o:

Iz Bosne sam vjerujem da olx.ba vrti se oko miliona a i drzali su dernek.ba. Za drugi ni jedan ne znam… Znam osobno jednog lika koji je krenuo sa popup skriptom na balkanu a trenutno je dogurao do velikog G i nekih jebenih ugovora… Njegova svadba je kostala preko 500.000KM Bilo je na klix.ba siguran sam da svi znate iz BiH o kome je riječ.

Najviše što smo milijun i ja bili povezani je kad sam igrao igricu “Tko želi biti milijunaš” , ali neka…bitno je sanjati i napredovati svaki dan :wink:

10 Likeova

Ko je u pitanju? Dvadeset karaktera

Pardon cifra svadbe 200-250k KM 1000 zvanica… Ajdin Brkovic.

Sve je to meni fishy oko njega, ne znam zasto.

Kripto i affilate miljunas…mlad momak iz Hr :slight_smile:

pik su odlično prodali, mislim da se o njima dvojici najmanje zna ali su vjerovatno najjači u bih što se tiče tehnologija

aaaaa raserv.org ako se neko sjeća, ima poslova i oko cpa/affiliate marketinga, popupova itd. … sad je na levelu “super affiliate”

Ado i Pile, o njima se sve zna, nemas tu tajni :slight_smile: Pogledaj im malo Instagram…

kladim se da niko ne zna gdje su sve uložili pare :slight_smile:

Dja instagrame da pogledam :grinning::grinning:

Adnan Budimilic i Emir Pilavdzic

private su …

Onda su ih zakljucali … :slight_smile: S Piletom sam se znao “online” jos od prije 10 godina, po nekom tadasnjem projektu … kada je uvalio Dernek Slovencima prakticno u zadnjim danima prije nego je Facebook postao No1, vidio sam da je nakon tog odlucio “proputovati sve redom” :slight_smile:

1 Like

E vise smorise sa ovim, te uvalio Poljacima, te Slovencima, te Ukrajincima, te 500.000$, pa 100.000$, pa 1.000.000$-----

Jedino sto je tacno da su ga na vrijeme prodali, bas tako u zadnjim momentima.

1 Like

hahaha safari, saudijska arabija ovo ono

ja sam cuo da je prodao hrvatu nekom a kasnije sam cuo da je slovencima, navodno nakon prodaje kupio sebi novog audija hahaha