Na koji nacin odrzavate vase Facebook stranice?

Posto sam trenutno dosao do stanja da vodim ukupno 10 facebook stranica, na svakoj dnevno idu po 12 objava sto za 10 stranica dodje 120 objava dnevno.:roll_eyes: Pa eto da otvorim temu, da diskutujemo oko toga koliko zapravo jedan covek moze posveceno i kvalitetno voditi facebook stranice ? :thinking: Da li koristite neke programe kako bi ste olaksali vodjenje vasih stranica ili zakazujete kao ja, objave direkno na fejs stranici ? :thinking:

Da li ima neko da vodi vise od 10 stranica i da napise na koj nacin to radi ? :slight_smile: Hvala

Ti ai bese onaj sto je postavio 25000 slika 6 meseci unapred? Odtkud to da sada dnevno ide jos 120?

1 Like

Samo sam cekao da se javis :smiley:

Moraces jos jednom da pročitas moju doktorsku temu gde sam lepo napisao da sam na mojih 7 dodao jos 3 stranice. 7 stranice su zakazane i jos od Novembra šibaju svaki dan dok ove 3 takodje idu slike svakog dana i objave privodim kraju takodje za 6 meseci unapred. A temu sam ovu otvorio jer vec u Aprilu mi isticu 6 meseci za koliko imam zakazano i trebam zakazati za novih pola godine, pa mozda ima lakseg načina od zakazivanja na samoj fb stranici. Druga stvar, planiram da otvorim (kopiram) jos par stranica i da isto na njima zakazem moje preradjene (ukradene) slike takodje za 6 meseci unapred pa reko da pitam mozda ima lakseg načina. Hvala gospodinu Nemanji sto je učestvovao u diskusiji. :slight_smile:

Koliko ti to oduzima vremena dnevno? Mislim da je bolje da se fokusiras na 5 boljih nego da na svima radis :wink:

Pazi li iko od vas na “administraciju stranice” - komentari, spam, “čišćenje” stranice.

Koliko vidim ovdje samo svako malo neko “zakuka” sto mu nema stranice, a da li je pazio na to da nekrsi uslove FB-a, da li je svakodnevno odrzavao istu i provjeravao “zabranjene” stvari i sl.

Na ovu temu pa da skoro i nema zapocetih tema ili rasprava na ovom forumu, samo postoji ona druga strana - “daj, daj sto vise para”

Cisti li iko od vas npr svakodnevno spam objave na tim vasim FB stranicama?

Jeli (samozvani) doktore, :smile:
a nisi primijetio da na Forumu postoji i kategorija Facebook? :blush:
Svaki tvoj otvoreni topic traži moderatorsko editiranje, ali apsolutno te razumijem. Težak je život vas spamera; toliko toga za kopirati… toliko toga za ukrasti… :blush: :o:

6 Likes

Ja stavljam preko www.postcorn.com ako neces da platis reg se s dva tri fb zavisi koliko imas fb stranica i obiljezi ih i samo postavljaj

1 Like

@c3po Sa telefona sam otvorio ovaj topic i odabrao Drustvene mreze,Facebook. Sad kako je smetilo samo u Drustvene mreze stvarno ne znam. Druga stvar, ako sam otvorio topIc da bih nesto novo saznao, to znaci da sam spamer ? Ili me smatras spamerom zato sto kopiram i kradem tudje ideje ? Svi mi ovde na forumu kopiramo i krademo necije ideje, nije od nas ovde nije Ajnstajn da pokrene sopstveni biznis koji do sad niko nigde nije pokrenuo. Od kako sam se registrovao ovde, ne volis me ali dobro, ni ja tebe ne volim jer volim samo svoju zenu i decu i nikog vise. :smiley: Nas gastabajtere retko ko voli u nasim zemljama, ali je to sasvim okej i prihvatljivo. :blush:

@Faruk_Idrizovic Hvala :slight_smile:

Imam 2 web stranice i njene dvije pripadajuce FB stranice. Na svakoj od web stranica imam objaljenih oglasa. Sad bi htio svaki dan objaviti jedan oglas na FB page. Da li je to najbolje raditi ručno ili se može nekim programom automatizirati i kako Facebook gleda na to?

Ja sam ih davno sve rasprodao čim se nazirala fejsbuk propast :slight_smile:

Dok sam radio, koristio sam Postcron program, vrlo je povoljan a sasvim efikasan i dosta stranica možeš održavati preko njega.

Takodje dobro mi je radio i Buffer app.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja