Najbolji Adult Dating Affiliate program

Ukoliko neko razmislja i trazi ponajbolji adult dating affiliate program onda je to zasigurno UpForIt Networks . Ovo ne govorim napamet vec iz licnog iskustva sa radom u poslednjih godinu dana sa tom mrezom. U ponudi imaju desetak sajtova, ja osobito radim sa UpForIt sajtom jer je najbolja zarada od 3 pa do 12 funti po svakom besplatnom clanstvu.To znaci da ako samo neko unese svoj mail i osnovne podatke, dakle ne plati puno clanstvo, Vi dobijate 3-12 funti. Iznos zavisi od konverzije tj. procenta udjela prodaje u besplatnim clanstvima. Ako np. na svakih 10 besplatnih clanstava imate jednog koji kupi clanstvo na sajtu imacete zasigurno preko 6 funti za uk. broj svih tih uclanjenja, dakle 10x6 tj. 60 funti . Racunica je jasna ako npr. uclanite 10 ljudi na dan i samo jedan od njih kupi clanstvo vi imate 60 funti tj. oko 70 eura za jedan dan x 30 dan = 1800 funti mjesecno! Nije lose zar ne! Ukljuciti se u mrezu OVDJEi zaradjujte parice!

Kolika je minimalna isplata? i preko cega

Ako zelite da novac primate preko obicnog deviznog racuna u banci onda je min. za isplatu 1000 funti a ako cete paypalom ili cekom onda nije ograniceno.Ipslata je 15-og u mjesecu za prethodni stim ako npr. ste zaradili u proslom 800 funti i u prvih 15 dana sl.mjeseca jos npr. 200 funti onda oni to saberu da bi vas mogli isplatiti preko banke. Meni licno nije problem dosegnuti tih 1000 funti mjesecno imajuci u vidu da vas jedno besplatno uclenjenje nekoga preko vaseg linka moze vrijedjeti i do 11 funti…

1 Like

A sta ako niko ne kupi clanstvo samo se registruju free da li i onda dobijam novac i koliko po registraciji?

Ukoliko ipak ne ostvaris u mjesec dana nijedno placeno clanstvo nista od zarade, takva su pravila.ALI, nemoj to da te obeshrabri jer iz licnog iskustva ti kazem da je gotovo nemoguce da se na veci broj free uclanjenja ne dobije nijedan placeni…Ono sto je vazno da pri registraciji na Alcuda program trebas imati domen sa placenim hostingom .

dosta je tvojih linkova kao affilate!!! Da je to tako dobro ne bi ti postavljao toliko ovde

Ne nije dobro vec je predobro placeno, naravno za to treba rada…no ja koristim oba nacina prometa i organski i direktni ali je to vec tema prometa…ne vidim sta je lose u affiliate linku ako nekome pokazes, objasnis, pa i kasnije pomognes a odbacis sujetu i predrasude…Pozz.

kao Ň°to si sam rekao, dobro je nekome ukazati na dobar program, ali postavljanje aff linkova sa prińćom kako je najbolji ne sluŇĺi nińćemu.

ja opet ponavljam traffic je sasvim druga prica i kako do njega doci …

I kako ti dolaziŇ° do prometa? Ja koristim tagged ali nisma skroz zadovoljna

1 Like