Najbolji vremenski period za objavu na društvenim mrežama

Naletih na ove slike na fb-u pa rekoh da podijelim sa vama… (Source: Lilium Digital)

Sve je to jedna velika glupost…jedino pravilo kako na netu tako i u pravom zivotu je da nema PRAVILA…

1 Like

Slazem se da je to glupost. Ti u svojoj analitici mozes da vidis kada je najbolje vreme za objavu. Ne mora uopste da se poklapa sa ovim na slikama.

mislim da je glupost teška riječ … ljudi hoće da pomognu ali …

oni su ovo uradili i izvukli podatke na osnovu njihove publike i stranica sa kojima oni rade … lijepo bi bilo da su napisali dob, pol, geo i ostale podatke publike na kojoj ovo prolazi

nije isto monetizirati tinejdžere i odrasle zaposlene tehnološki svjesne osobe …

“Statistika je kao bikini, otkriva mnogo, ali sakriva najvažnije detalje.” Najveću ulogu igra kvalitet sadržaja koji ste objavili i tu je kraj priče.

Ovo bi bilo korisno kada ne bi bilo alogoritma, a mislim da sve ove “društevene mreže” imaju neki svoj alogiritam, tako da ovo ne igra neku značajnu ulogu.

Potpisujem jedino ovo za nedjelju pošto sam radio ili radim još uvijek u 4-5 različitih branši pa imam potvrdu iz više izvora.

Statistiku treba pratiti, ali ne slijepo - treba se “pri la go đa va ti” … i to je to

Mislim da je cak i bilo ovdje na forumu(mislim da je bila neka instagram tema) pa je covjek napisao da objavljuje tri puta dnevno: oko 10, oko 15 i oko 20( a i to mi se cini) :slight_smile:

Evo nasao sam

“da objavljivati ovisi. Ukoliko imaš profil za balkan onda je vjerojatno najbolje recimo 10 ujutro, 17 popodne i oko 10 navecer, ali ako imaš followere iz cijelog svijeta onda možeš objavljivati i preko noći. Ja to također radim preko bota FollowLiker di mi je namješteno 3 slike dnevno i razmak između svake slike od 6-9 sa“

Tema: inst od 0 do 10k followera,@d1namic pisao

Ja sam čuo iz više izvora da je na FB-u najbolje objavljivati u večernjim satima cca 19-20h… Ali mislim da je to sve statistika velikih brojeva… Možda je tada najviše online članova u našoj regiji ali to nama ništa ne znači. Jer možda baš moji fanovi odskaču od te statistike :rofl:. Ako je sadržaj objave dobar i izaziva puno engagements vrijeme je manje važna varijabla.

Napisati ću ubrzo post o tome na blogu. Pročitao sam unazad 3 tjedna dvije veoma zanimljive knjige o Instagramu i konačno sam mu se odlučio maksimalno posvetiti. Imam na botu podosta profila, no ne izvlačim maksimum iz njih i sada ću ponovno sve postaviti, a uz to planiram i dodati još barem 100tinjak profila. Sve je to dugotrajan proces koji će barem trajati 1, 2 mjeseca no nakon postavljanja oni sami rade. Računicom od 3000 followera mjesečno, na recimo 100 profila, u godini dana možete doći do brojke od 3,600,000 followera, što nije za zanemariti. No veoma bitno je pravilno targetiranje i onda redovno lajkanje slika usera koji vama lajkaju kako bi se engagement popravio. To se može srediti na botu da lajka userima koji su lajkali slike vama. :slight_smile:

Također planiram na blogu napisati podosta postova o Instagramu i nadam se da će vam biti korisni.

Ima li neko da vec zaradjuje na instagramu. Koliko folovera, na koji nacin i kako ih konvertuje.
Ja sam krenuo i na Instagram prije par dana, onako solidno ide, iznenadio sam se da je engagement ovako dobar, bar za sad :thinking:

promovišeš cpa/affiliate offere ili?

Ma ja tek poceo da gradim profil pa me cisto zanima ima li ko vec razradjem biznis i kako se otprilike konvertuje.