Evo kome treba hosting, jedna fina akcija na Namecheap-u
LINK nije ref, samo je odvratan dugacak link pa ga skracujem.
Ujedno imaju i akciju za domene, pa pogledajte na linku iznad. Na mail mi je stiglo pa reko mozda nekome znaci.
Evo kome treba hosting, jedna fina akcija na Namecheap-u
LINK nije ref, samo je odvratan dugacak link pa ga skracujem.
Ujedno imaju i akciju za domene, pa pogledajte na linku iznad. Na mail mi je stiglo pa reko mozda nekome znaci.
@korisnik9758789 eo ti dobrog popusta. @Jeronimo034 koristi njihov shared hosting, moze ti rijet jel valjaju. Koristio sam i ja jednu godinu, mada samo za testiranje tako da ne znam kakvi su
uuuu hvala vam na ovome
Ja ceo zivot samo njih koristim i sve vreme samo shared hosting. A imao sam i solidno vrednih sajtova i sve je bez problema radilo. Cak i FB dok sam radio i imao po 20-30k dnevno, terao je shared hosting bez ikakvih problema. Pored njih imam jos Hawk ali to samo zato sto Namecheap ne dozvoljava adult, inace ne bih se pomerao od njih. Znaci oni i Hawk iz nuzde, i ni jedan jedini hosting jos pored ova dva nisam probao.
Ne znam pravo da ti kazem, secam se da prosle godine nisu imali neke soecijalne popuste za BF.
Evo kome treba imaju novogodisnji popust
https://www.namecheap.com/promos/holiday-deals/?utm_content=1&utm_source=Iterable_Marketing&utm_medium=email&utm_campaign=MKTG_BPM_HD_Online_Presence_RE_ALL_20201220
Kako nisam vidio ovo… ekstra hosting, samo im je mana što nema free ssl.
Kako nema free SSL? Ja na njihovom shared hostingu imam po paketu 50 besplatnih unutar godine.
https://www.virtualac.club/2020/12/jeftini-host-domena.html kliknite na koji moj link ako vec kupujete
Klik na referal link se zasluzuje. Kad bude neka promocija, podeli pa ce neko da klikne, ali da se nakacis na ono sto neko drugi prosledi je spam. (moj link nije ref)
Ima prvu godinu, narednu ništa…
Koji paket na Hawkhost-u (shared) može izdržati 1000-2000 korisnika. Imam ovaj beginner, na 600 korisnika i više koči.
Jel mislis na 600 korisnika u isto vrijeme ili u toku dana? Ako je u isto vrijeme ne znam, ako je za dan to gura hawk bez problema ako nije neki tezak i prezahtjevan sajt
U isto vrijeme. U dilemi sam oko upgrejda paketa, pa da vidim da ne bacam bezveze pare.
Ja mislim da ti vec to nije za shared hosting. 1000 ljudi u jednom trenutku je dosta, i treba to gurati.
Onaj semi dedicated shared paket bi trebao da radi pos’o. Obicni shared je slab za tu posjetu.
Edit: Pod uslovom da se koristi LSCache…
Problem Hawka je 1gb rama na shared, dok na Namecheapu su 2gb od Stellar Plus. Ja sam se prebacio na Namecheap, i sad leti. Mana Namecheapa je da je besplatan SSL samo prvu godinu.
Ima na hawkhostu neka opcija da se doda na shared hostingu jos 1gb rama za 5$ mjesecno, sad kako to fercera pojma neam, a ne znam i isplati li se
A nema ni SSL, za poddomen, ni za prvu ni za n-tu godinu pa ga tako ne možeš ni koristiti