NameSilo iskustva

Evo da podjelim sa svima iskustvo sa registrom NameSilo. Naime, pre nekoliko dana uzeo sam kod njih jednu domenu, nadao sam se da će biti problema sa registracijom, međutim naprotiv, sve odmah krenulo, NS-ovi propagirani odmah, podrška je slabije dostupna ali je vrjedna. A što me je najviše iznenadilo jeste da primaju uplatu sa većine poznatih platnih procesora (PayPal, Alertpay, Skrill). Što se tiče cjena, ne samo što su male, nego i na 50 narudžba po nalogu imate popust od $2 koristeći kupon TRYNAMESILO.

Da li je još neko njih probao sem mene? :slight_smile:

Evo namesilo je dodao i .me ccTLD u prodaju. Uskoro očekuju i .eu.

Takođe možete koristiti kupon WM za $1 popusta na bilo koju domenu, ukoliko ste već iskoristili za $2 poputa :slight_smile:

Nešto što nisam napisao u predhodnom postu jeste da je Namesilo ICANN, VeriSign i .ME akreditovani registar.

Cjene (bez kupona):
.com - $8.99
.net - $7.49
.org - $8.05
.biz - $8.99
.info - $8.69
.mobi - $7.89
.me - $16.99

Jedina moja kritika jeste zbog info domena, jer su malo poskupi u odnosu na Namecheap i Godaddy. Uz domene takođe dobijate i WHOIS i Privacy protection, takođe imate Domain defender koji vas štiti od pokušaja krađe domene. Panel je takođe veoma jednostavan.

Evo kod njih imam 15 domena i veoma sam zadovoljan.

Ma sve pohvale!
Uzeo neki dan kod njih domenu, platio Moneybookersom bez ikakvih petljancija. Upisao nameservere i dok sam u Cpanelu podesio redirekcije i par sitnica, odem na stranicu sve aktivno i radi. Nema čekanja do 48 sati da se aktivira, nema kompliciranja i milion ponuda na mail kao kod GoDaddy npr.
10-15 minuta posla i gotovo :slight_smile:

Za sada mi deluju kao najjeftiniji, prebacio sam par domena kod njih i za sada je sve ok.

Imam registrovanih preko 800 domena kod godaddy,internetbs,namesilo,netfirms i namesilo je trenutno najpovoljniji i najbrzi. Do skoro sam najvise koristio InternetBS ali od skoro su podigli cene obnove domena na $9.38 sto je meni mnogo na moj broj domena cena od $8.99 na namesilo je mnogo povoljnija za mene.

Mozda bih pre koristio godaddy jer su stvarno najpovoljniji kada uzmemo u obzir ceste promocije ali meni je bilo potrebno neko brze resenje preko whmcs-a API koje godaddy doadtno naplacuje i preko api-ja nemaju promocije.

Još jedno od prijatnih iskustava sa NameSilo:

Danas sam našao odlično ime za budući biznis, sve ekstenzije slobodne i odlučio da registrujem, no belaj, nisam imao dovoljno love, ni sa njihovim promo kodom falio mi je koji dolarcent. Odlučim kontaktiram podršku da vidim da li mi može kako pomoći i kao po običaju - POMOĆ DOBIJENA! - kreirala mi poseban kupon sa kojim sam mogao komotno da platim domene (4 komada) i ostanem na 0 (:

Dokaz:

Kupon kod koji mi je kreiran na moje korisničko ime tamo sa $4.3 popustom. Ono što ne možete očekivati niti od Godaddy niti od NameCheap, dobijete sa NameSilo! Svaki put do sada su mi izašli u susret, a podrška se znatno promenila - aktivna 24 časa 7 dana u nedelji :slight_smile:

Evo dobar kod (stari i novi korisnici) bar meni je prosao ako neko kupuje novu com domenu moze je kupiti za 5.95 dolara.

Ja sam koristio welcom i radio mi je za kupovinu com domene.