Naplata članarine SMS-om na stranici za upoznavanje?

Pozdrav. Imam stranicu za upoznavanje na webu. Pa bih uveo nekakvo članstvo i naplatu istog putem SMS-a.
Dali netko ima kakva iskustva sa tim? Na webu nalazim neke firme poput PencePay ili DaoPay. Dali je netko imao
iskustva u sličnim stvarima ili sa ovim firmama? I zanima me kako to sve skupa funkcionira. Hvala na pomoći.

Probaj sa fortumo.com

Svi SMS sustavi imaju neke specifičnosti. Koji od njih ćemo koristiti zavisi od naše situacije. Neki sustavi su primjenjivi uz određena mjesečna ulaganja, a kod nekih plačaš oko 40-50 % od naplate. Ponekad se isplati jedan , a ponekad drugi.Kada imaš mali promet tada je možda isplativije dati i 50 % nego plačati mjesečnu naknadu od 1000 KN , a tvoj prihod je 200 KN mjesećno. Neki su primjenjivi jedino ako imaš registiranu firmu ili obrt pa preko njega posluješ. Ne možeš nuditi nikakvu uslugu kao privatna osoba.
Jedino imam direktna iskustva sa fortumo servisom. Radi i u HR , uzima veliku proviziju, ali nije direktno njima uvjetovana nego našim domačim operaterima. Sustav ima više razlićitih opcija, ali je max cijena veoma mala, što je za nešto ozbiljnije nedostatak. Možeš naplatiti max 6 KN, od kojih tebi ide samo 3 KN.

Ok. Hvala na info. A dali mi treba firma za taj fotumo? Što misliš?

Hvala. Malo ću ih proguglati.

Netreba ti, možeš koristit i kao fizička osoba

Oni uzimaju veliku proviziju ali znas da ces svoj novac dobit na vrijeme i sigurno

25kn je max od kojih je oko 17kn tvojih

Vidi ti to. To je već nešto bolje. Morat ću opet malo na tome poraditi.

[quote=“triolatice”]Svi SMS sustavi imaju neke specifičnosti. Koji od njih ćemo koristiti zavisi od naše situacije. Neki sustavi su primjenjivi uz određena mjesečna ulaganja, a kod nekih plačaš oko 40-50 % od naplate. Ponekad se isplati jedan , a ponekad drugi.Kada imaš mali promet tada je možda isplativije dati i 50 % nego plačati mjesečnu naknadu od 1000 KN , a tvoj prihod je 200 KN mjesećno. Neki su primjenjivi jedino ako imaš registiranu firmu ili obrt pa preko njega posluješ. Ne možeš nuditi nikakvu uslugu kao privatna osoba.
Jedino imam direktna iskustva sa fortumo servisom. Radi i u HR , uzima veliku proviziju, ali nije direktno njima uvjetovana nego našim domačim operaterima. Sustav ima više razlićitih opcija, ali je max cijena veoma mala, što je za nešto ozbiljnije nedostatak. Možeš naplatiti max 6 KN, od kojih tebi ide samo 3 KN.[/quote]

Imaš na PencePay.com našu uslugu bez početne i mjesečne naknade, max iznos je 40 Kn u Hrvatskoj, ali je podržano 70+ zemalja. Sve dostupne tarife i iznosi isplate ze tebe su na
https://www.pencepay.com/mobile-payments/country/croatia
kao i demonstracija mobile billing widgeta (javascript dialog u kojemu se događa samo plaćanje). Također sva dokumentacija je stavljena online i može se vidjeti na prethodnom linku.

Trebaš samo paziti da li imaš adult sadržaj, jer je u nekim zemljama dozvoljen, a u nekima nije (ili je dozvoljen do određene granice).