Dakle kod jedne sam firme da ne pišem sada već skoro deset godina.
I što dalje ide sve je nekako opalo.
I sada ostala si mi dva resellera tamo.
Jedan 80% cca pun i drugi manji skoro prazan ima 4 paketa (računa) gore od koji sve skupa nema 3-4 GB par mailova uglavnom stranice koje se niti ne koriste, dakle ostatci neki.
I sada da ne plaćam dva resellera bez veze, želim ih staviti na prvi sve.
Prošle godine taj posao je kao koštao 45 Eura.
Ove godine pošaljem da bi isto jer onda nije bio trenutak i dobijem 140 eura ponudu!!!
Nakon cca 9 godina poslovanja, tako se radi, kao 1 administratorski sat.
I to mi još nadrobe tipa 137,14 € a piše kao 1 administratorski sat.
Pa ne znam što da kažem osim da su me odbili za sva vremena.
A ja 9 godina njih guram, valjda 100 klijenata sam tamo poslao direktno, imam ih tamo još toliko skoro, i razne pakete osim resellera.
Valjda samo njima koji som godišnje kad se sve zbroji.
Ako je na istom serveru, promijena vlasnika (owner)i to je to.
Nitko mi se nije javio nakon danjeg upita za pojašnjenje.
Moram reći da mi je to skroz ciganski da s nekime radiš 10 godina skoro, radi ti pozitivnu reklamu i onda bubneš mu neku cifru bezobrano za neku stavku koja nekome sa root pristupom ne vrijedi sigurno toliko.
Uzmem si jedan dan par sati kad budem imao vremenapa budem ručno, i uštedim 135€ a oni izgube klijenta i masu klijenata sa mnom, i sve buduće koje sam im slao.
To me muči taj stav ne novci, kuda odlazi ta usluga da na takve grane spada, eto diglo mi živce jer ne razumijem taj idiotizam, poslovno, i druga da bez opravdanja satnice, i danje šutnje o tome nitko ništa ne reagira.
Dakle poslovno kao njihov potez i drugo da s druge strane kao ne znaju da takve priče i račune n prolaze kod svih da barem provjere kome to pišu.
Ne razumijem.
Uzeo sam dva Heznera managed jučer i polako budem selio, ja ručno. Dosta mi je iskustava u HR.
Jedino koja još pohvaljujem PLUS, i neke manje koji se trude, no jako su nepredvidivi jer zaleti se neka greška koja me košta, a vratiti vrijeme novce sigurno neće nitko.