Napravio ekstenziju za ChatGPT - čini se korisnu

Pozdrav,

u zadnje vrijeme me počelo malo živcirati što teško pratim ključne točke razgovora sa ChatGPT-om i onda ga doslovice počmem izbjegavati ispitivati podpitanja, jer ono bitno će se izgubiti u moru dužine razgovora …baš nespretno nekako. Pogotovo što u zadnje vrijeme za svako podpitanjce on izbaci plahtu teksta…

I rekoh, ajde da napravim ekstenziju koja će kreirati sažetak razgovora, kako bi se u svakom momentu na jedan klik mogli pozicionirati gdje god želimo unutar nekog razgovora.

Mnogo sam zadovoljan kako je ispalo, pa reko da podjelim.

Imao sam dobar naum to objaviti official preko Google servisa za njihove ekstenzije, ali bokte, pokušaj prijave na taj servis mi je u startu pojeo više vremena nego što sam izgubio na izradu ekstenzije. I onda još na kraju shvatim da je obavezno za prijavu imati i Google Pay, koji nije suportan za Hrvatsku … tako da download ekstenzije ide ovim putem:
https://www.technoangels.hr/doors/browser_addons/chatgpt_summary

Ako će netko testirati, aj baš neka baci dojmove.
Ja onako nakon jednog dana korištenja sam se već toliko navikao da se bez nje osjećam “sljepo”, hehe.

Ono, upogonio sam je još tokom razvoja iste …i kad bi mi stala raditi radi nekog bugića, ja više nisam znao pričati sa ChatGPT-em bez nje :smiley:

1 Like