Napravio sam sajt sa igricama!!! Sve igrice su moje, a imam na lageru jos desetak trenutno. Očekujem kritike i sugestije.
https://4yu-game.com/4yu-game-sr/
Ghost hunter link ti vodi na truck igricu.
na naslonoj home stranici :). Hvala ti. Popravibu kad se vratim sa posla
Popravi tipfelere i odluči hoćeš li koristiti dijakritičke znakove ili ne. Preporučam da ih koristiš.
Nisam fan igrica i bilo bi dobro da na naslovnoj napišeš koje tipke su za kretanje.
Obavezno napravi opciju za isključivanje zvuka.
Nije lose. Mozda ne bi bilo lose promeniti izgled homepage-a posto na prvu loptu vise lici na neki blog sajt nego na sajt sa igricama. Mozda bi trebalo na homepage istaknuti deo sa upustvima.
Ovde vam malo teksta upada u container:
Srecno sa projektom, mada mislim da sajtovi sa igricama nisu toliko popularniji kao 2010-2013.
Srecno bilo, ali mislim da ti je ovo samo gubljenje vremena
Kad saberes i oduzmes, sve je gubljenje vremena…Hvala na lepim zeljama
Jesi probao mozda sa izradom igrica za mobilne telefone i objavit je na play store? Mozda bi to imalo vise smisla u danasnje vrijeme?
Kad saberes i oduzmes, sve je gubljenje vremena … samo ga mozemo gubiti brže ili sporije
Ovo što radiš je po meni ok ako ti je bitan faktor i učenje. Ako ti je jedini faktor “uspješan projekt” onda je vrlo upitno hoće li ti se to vrijeme isplatit.
Ako si tu i radi učenja, onda ti se uloženo vrijeme isplaćuje garantirano.
I moj savjet bi ti bio da ne ideš na kvantitetu igrica, nego da uđeš u dubinu.
Tako ćeš si em postaviti veći izazov u vidu učenja, ali i jedna prava igrica ti može promjenit život. Ove “aljkave” teško da mogu išta postić…
Dobar dio ljeta sam stajao na rivi i “lovio” lignje. Pod “lovio” znači da nije bilo znaka života.
Možda sam gubio vrijeme, možda sam uživao. Tko će ga znati…
Belly, samo naprijed. Nije sve u $$$
Ove su radjene u javascriptu i mogu da se igraju i na mob. Play store ima odredjene standarde koje ja mozda i ne ispunjavam.
Idemo uzlaznom putanjom, svaka naredna je bolja…