Nativemedia.rs - iskustva?

After content 2 i before 2 banera
Znao sam ctr na 85 imati :eyes:

Jel samo nativemedia imaš na sajtu?

Adnow sam ubacio prije par dana.
Dobro je.
Evo bas cekam od njih prvu isplatu.
Odlicno sve , najbitnije je imati trafike i uklapati sadrzaj i tematiku ljudi u reklame koje ove mreze izbacuju.

pusti adnow pa nakon 2-3 sedmice trazi veci fiksni CPC… meni je trneutno 0.03$… msm da je onom mariju na 0.06$… placaju odlicno kao i nativemedia, daleko bolje od googla

2 Likeova

Tek sam stavio , studirat cu ih malo pa podijeliti.
Ali dobre su im reklame po meni
Fala uradit cu tako

IMG_20210822_115905_973

:grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Likeova

kurir nema toliko :smiley: Sta radis

Kupim cijelu Europu i njene zemlje.
Balkan je davno proucen xd

Odprilike imam no limit traffic
Kada gledas ovako.
Always there

Koja je niša u pitanju? Koji hosting podnese toliku posjetu?

1 Like

Aaaa :open_mouth:šta je ovo! Trljam oči koliko posetilaca ! Ja ovo u svojih 10 godina rada sa sajtovima i internetom (duže) nisam video ni kod jednih naših balkanskih webmastera

Svaka čast ako uspeš tolko ljudi navući na sajt verovatno je u pitanju neki online sajt sa filmovima ili sa onim “drugim” filmovima :smile:

2 Likeova

Što se tiče nativemedia, s njima imam fantastična iskustva! Izuzetno su korektni, pošteni i precizni. Vjerujte, pravo je zadovoljstvo biti s njima saradnik.

Rođeni nemoj valjat maglu :slight_smile:
Daj ti sliku di se vidi i brojka ispod te brojke…
Ono di piše kolko ih je na mob kolko na deskt…
E ta je brojka točna…
To što si ti sliko, uvijek kad podjeliš u kratkom vremenu u više od 3fb grupe, ta brojka zamahnita i broji samo naprijed neko izvjesno vrijeme…
NE KAŽEM DA TO KOD TEBE NIJE ISTINA samo kažem da ta brojka nekad zabaguje pa broji samo naprijed…

1 Like

Ako netko obrati pažnju na desni dio slike, piše per minute prosjek 850 što bi po meni značičo da je to stvarna brijka trenutnih pregleda ali seto može viti i da griješim

to bi bio broj pregleda po minuti… obicno broj ljudi na sajtu bude veci, 3-5x zavisno od sajta ako je bilo sta gdje ce se zadrzati vise od minut u prosjeku

850*5= 4250
di je još točno 50.302 ?

Inspect element radi čuda :smiley:

2 Likeova

Možda filmovi, pa ljudi provode po 2 sata na stranici, pa se nabere ovo po minutu :stuck_out_tongue:

Jarane ja da imam ovaj saobraćaj prodavao svoje proizvode isključivo.
Ako je ovako zaista javi mi se uzet ću bannera za svoje sajtove :sunglasses:k

Dugo sma se kleo u nativ media i lijepo je sto segmentirate stranice.medjutim ja se ne bi usudio staviti vaše reklame na poslovne.com i jos 6 biznis Sajttov sto imam jer nemate primjerene oglasivace.

Stavio sam na dosta news i zabavnih sajtova i zarada mi je mizerna u odnosu kako je bila. Ali je i na adsesnu katastrofa. Sada sam na jedan sajt ostavio samo mobadplug i reklame sto prodamo direktno. Za 7 dana zaradio sam 3x više od njih nego od nativ media. A ranije je bilo obrnuto

1 Like

Ko su ti? Monadplug jel ili nesta novo

1 Like