After content 2 i before 2 banera
Znao sam ctr na 85 imati 
Jel samo nativemedia imaš na sajtu?
Adnow sam ubacio prije par dana.
Dobro je.
Evo bas cekam od njih prvu isplatu.
Odlicno sve , najbitnije je imati trafike i uklapati sadrzaj i tematiku ljudi u reklame koje ove mreze izbacuju.
pusti adnow pa nakon 2-3 sedmice trazi veci fiksni CPC… meni je trneutno 0.03$… msm da je onom mariju na 0.06$… placaju odlicno kao i nativemedia, daleko bolje od googla
Tek sam stavio , studirat cu ih malo pa podijeliti.
Ali dobre su im reklame po meni
Fala uradit cu tako
kurir nema toliko
Sta radis
Kupim cijelu Europu i njene zemlje.
Balkan je davno proucen xd
Odprilike imam no limit traffic
Kada gledas ovako.
Always there
Koja je niša u pitanju? Koji hosting podnese toliku posjetu?
Aaaa
šta je ovo! Trljam oči koliko posetilaca ! Ja ovo u svojih 10 godina rada sa sajtovima i internetom (duže) nisam video ni kod jednih naših balkanskih webmastera
Svaka čast ako uspeš tolko ljudi navući na sajt verovatno je u pitanju neki online sajt sa filmovima ili sa onim “drugim” filmovima 
Što se tiče nativemedia, s njima imam fantastična iskustva! Izuzetno su korektni, pošteni i precizni. Vjerujte, pravo je zadovoljstvo biti s njima saradnik.
Rođeni nemoj valjat maglu 
Daj ti sliku di se vidi i brojka ispod te brojke…
Ono di piše kolko ih je na mob kolko na deskt…
E ta je brojka točna…
To što si ti sliko, uvijek kad podjeliš u kratkom vremenu u više od 3fb grupe, ta brojka zamahnita i broji samo naprijed neko izvjesno vrijeme…
NE KAŽEM DA TO KOD TEBE NIJE ISTINA samo kažem da ta brojka nekad zabaguje pa broji samo naprijed…
Ako netko obrati pažnju na desni dio slike, piše per minute prosjek 850 što bi po meni značičo da je to stvarna brijka trenutnih pregleda ali seto može viti i da griješim
to bi bio broj pregleda po minuti… obicno broj ljudi na sajtu bude veci, 3-5x zavisno od sajta ako je bilo sta gdje ce se zadrzati vise od minut u prosjeku
850*5= 4250
di je još točno 50.302 ?
Inspect element radi čuda 
Možda filmovi, pa ljudi provode po 2 sata na stranici, pa se nabere ovo po minutu 
Jarane ja da imam ovaj saobraćaj prodavao svoje proizvode isključivo.
Ako je ovako zaista javi mi se uzet ću bannera za svoje sajtove
k
Dugo sma se kleo u nativ media i lijepo je sto segmentirate stranice.medjutim ja se ne bi usudio staviti vaše reklame na poslovne.com i jos 6 biznis Sajttov sto imam jer nemate primjerene oglasivace.
Stavio sam na dosta news i zabavnih sajtova i zarada mi je mizerna u odnosu kako je bila. Ali je i na adsesnu katastrofa. Sada sam na jedan sajt ostavio samo mobadplug i reklame sto prodamo direktno. Za 7 dana zaradio sam 3x više od njih nego od nativ media. A ranije je bilo obrnuto
Ko su ti? Monadplug jel ili nesta novo