I kod mene su nešto čeprkali kaže 18k prikaza 1.35€ zarada jesi realan brt.
Onda im je neki problem ako je i kod tebe.
Nativmedia je ok za neke news portale, tresh showbiz sajtove, alternativnu medicinu i slično. Slao sam par upita da vidim nudue li nešto za biznis sajtove. Nikad ni odgovor nije stigao
Halo Kako ide kod ovih likova ?
Jel se trebamo zaliti ili hvaliti ?
Svi za jednoga , jedan za sve !
Slabo slabo zauzimaju samo u pozadini
Na 100k impresija, 2.50e 8 banera brate
Nesto im ne valja , kod mene se raja nije promijenila
Malo klikova imaš?..
Malo svega u odnosu na impresije njihove
Učaprka Adnow Migriro sam na novu pozadinu 3 puta jace
Impresije su nebitne, ne trebaš ih ni gledati, samo klikove.
Nove reklame pa donose više klikova…
Vec nekoliko godina koristim native media i prvi put mi se ovo desilo. Nikad nisam koristio pop up. Na podrsku im poslao pitanje, nista ne odgovaraju. Je li jos neko imao kakva iskustva s ovim?
@born2bet Ovi te bas lepo pokosiše… Ja sam se prebacio na Adnow (aff link) i mogu reci da placaju jako dobro za naše tržište.
@simeon i @Mario063 su ti doktori za adnow, pa neka ti kazu.
nativmedia je dobra za početnike, jer se odmah dobiju reklame, a cpc za srbiju i nije toliko smeće… adnow je meni bio dobar godinu ipo pa je pukla veza… smanjili mi cpc ja im rekao ako neće po mojem onda neće nikako i evo nema ih više haha
prešao na adskeeper i duplo veći ctr …a cpc je onaj koji su mi nudili u adnowa…
@pablo jesi ti meni reff za adskeeper?
koliki ti je cpc na adnow?
da li imas ili blio ko drugi resenje da se dopre do velike gledanosti na sajtu
Jako skupo pitanje i za najvece marketing strucnjake na svetu.
nov sam ovde i zanima me kako da dodjem do publike deljenjem na velike fb grupe, sta vi radite
To kad se mnogo radi dodje do blokade domena.Tvoje pitanje je bas zbog toga i komplikovanije jer si novi pa ti je jos teze objasniti najosnovnije.Otvori posebnu temu pa to pitaj ili procitaj mnogo tema o marketingu na ovom forumu pa ce ti biti jasnije.
@Mario063 ne znam dali sam tvoj affiliate
Adnow ne koristim, niti planiram ikad da ih ponovo vratim.
NativeMedia isplaćuje na Bitcoin? Ovo je odlično. Baš puno opcija za isplatu.
@simeon aj baci neki screenshot da ih vratim na sajt
Eo. Ne drzim ih na nekim dobrim mjestima, al donesu i oni nesto… s obzirom na broj reklama u odnosu na druge, oni su ok. A ako saradjujes duze i ako ti sajt lici na nesto, onda ces imati vise jer imaju oni vise onih levela za publishere… npr ja sam u ovom najvecem sto dobija msm 70 il 80%, a neki dobijaju msm 50-60%
Svaka čast. Već si jednom napisao ali nemogu naći gde u kom delu Foruma, na kojim pozicijama držiš tačno NativeMedia i u kom formatu su ti oglasi?
Da li si oglase u tim formatima nesto podešavao ili jednostavno si uzeo format oglasa lupam 3x2 i zalepio kod.
posle 10og paragrafa,
3x2 140x140
imo sam 2x2 i veci pa sam zamjenio za ovaj, nisam nesot testirao, al mislim da je to tu negdje