Ovih 217k bi trebalo biti ukupni pregledi oglasa? Ako je stavio max broj oglasa, a mislim da je 8, jedinstveni pregledi su mu oko 27k… ali opet statistika je bas losa, CPC 0.018, RPM 0.4€… skidaj ti to odmah…
Sa toliko klikova da si imao na primer sa adsense umesto nativemedia imao bih prosek negde oko 40-50 eura .Kažem prosek znači možda manje možda više al 30-ak evra sigurno bi imao.
Lično ja ne bih to držao da imam toliko poseta i klikova , da imam adsens oglase (nadam se da ih imaš)
Ovo je ok, Native drugacije to racuna. Ovo nije CTR za widget, nego za svaku mini reklamu u widgetu. Znaci npr imas blok na sajtu od 2x3. U ovom slucaju (ako pise u statistici 0.28%) ctr je zapravo skoro 1.8%. Isto tako i za CPM- racuna se za sve posebno, znaci ako imas blok od 2x3 il 3x2, onda ako je cpm 0.05e, to je zapravo 0.30e rpm za reklamu sto je sasvim ok.
Ne znam sto rade tako, al jbg
Zasto bi rpm od 0.4e na jednu reklamu bio los? Na adsensu ce biti jedno duplo manji rpm po impresijama
Jucer sam jos postavio oglase na sajt ali evo vise od 20 casova se ne prikazuju, je li adnativia aktivna ili je to propalo?
Kako vidim rade normalno
Kod mene nema adnativia reklama, da li je i kod vas tako?
Valjda je to propalo, oni su me ubeđivali da se reklame prikazuju ali ja ipak više vjerujem svojim očima. Postavi adskeeper bolje plaćaju od adsense.
Planirate li mi odgovoriti na moj privatni upit ili ne?
Kolika vam je trenutno cijena klika na Adnativia?
Da li vama rade njihove reklame?
Od preksinoc nema reklama, niti im se sajtu moze pristupit
Šta se dešava? Prestaju sa radom 24 septembra?
Da, evo i ja tek sad vidim.
Moje mišljenje je da izgleda da su osetili da mogu da nagrabuse kao MonetizeAd .
Pa ko sad …ajde da se ugasimo pre nego što nam se na kosti navali policija i poreski inspektori ili je nešto sasvim drugo u pitanju
Mada ja se kladim (mislim) da je ovo što sam prvo rekao.
Šta se njima desilo?
svašta…
Da ne bi sad ponavljao linkove evo imaš u ovoj forumskoj temi .Negde na pola teme a i gotovo pri kraju pa sam pročitaj šta im se desilo ili (eventualno šta će im se desiti)
Dragi članovi foruma,
Želeo bih da podelim razloge zbog kojih je naša platforma prestala sa radom. Postoje mnogi faktori koji su uticali na ovu odluku, ali dva ključna su: lično zasićenje i sve slabiji poslovni rezultati.
Platforma je u početku vođena od strane četvoro ljudi, ali poslednje dve godine radili smo u manjem timu od samo dvoje. Od nas se očekivalo da obezbedimo dovoljan broj aktivnih izdavača i oglašivača, održimo visoku cenu klika, isplate vršimo na vreme, pružimo adekvatan saobraćaj za oglašivačke kampanje prema izabranim kriterijumima i pomažemo novim članovima. Uz to, bilo je potrebno da odgovaramo na upite putem 5-6 aplikacija u što kraćem roku i vodimo nekoliko profila na društvenim mrežama.
Takođe, morali smo da obezbedimo optimalan rad servera, borimo se sa izazovima koje su nam doneli hosting provajderi, programeri i hakeri, i paralelno vodimo borbu sa sve jačom konkurencijom. Sve to dok pokušavamo da ostanemo zdravi i profitabilni.
Nadamo se da smo, u meri u kojoj smo mogli, uspeli da ispunimo vaša očekivanja i obezbedimo kvalitetnu uslugu. Na kraju, voleo bih da čujem vaše mišljenje o našoj mreži. Slobodno podelite sve što vam padne na pamet.
P.S. Pitanja možete postaviti putem našeg sajta.
Evo ja da opet napomenem, u jednom trenutku mi je neko upao na nalog i promjenio isplatu na neki kripto racun (iako je do tog trenutka uvijek islo na moj devizni od firme i nije bilo odstupanja).
Problem su rijesili tako da su postrozili pravila za povlacenje (da ne moze neko tek tako da napravi isplatu, iako to cesto ljudi ne vole) i tako sto su mi sledece sedmice uplatili citav iznos na devizni. Mogli su reci- nije nasa krivica, ali nisu.
Mene je iznenadila odluka, bas nisam ocekivao uopste.
Zaradio sam sigurno desetak hiljada eura kod vas, nikad ni jedan jedini problem. Profesionalnost, sigurnost, brzina 10+.
Zao mi je, sretno sa daljim planovima.