kako to to regulišete po analitici (daju webmasteri na uvid vama preko screenshot ili drugačije)?
Neophodan je direktan uvid u Google Analitiku. Na taj način se otklanja svaka sumnja i možemo tačno znati sa kakvim saobraćajem raspolažete. Bez direktnog uvida dobijate ono što je prosek, a prosek nije uvek baš najbolji. Javite se za više detalja na [email protected]
Potvrđujem da računi @Belkos007 @Kale_Gospodar_Vremen @balkan11 pripadaju istoj osobi, te su isti trajno suspendirani.
Ja sam koristio nativemedia na vise sajtova, nikad nisam imao problema sto se tice isplate niti je bilo kakvih odbijanja klikova.U julu mjesecu sam izbacio nativu sa svih sajtova i presao na adskeeper.Na nativa oglasima mi se jednostavno smanjio broj klikova za isti broj pregleda widgeta.Mislim da je razlog zato sto vrte jedne te iste reklame,mozda i zato sto mi je publika sa fb pa dolaze i jedni te isti ljudi Sa adskeeperom sam zadovoljan,oglasi su im raznovrsniji,pogotovo feed sa inifiniti skrolom posle clanka.Odobrenje se za razliku od mgida dobija za 24h bez obzira na promet na sajtu.Dobijes svog menadzera,podrska je odlicna,cak sam dogovorio da mi isplacuju svakih 7 dana.Na moj zahtjev izbacili su mi oglase sa explicitnim slikama,da ne bi eventualno fasovao penale od fb.
RPM mi na sajtovima u kombinaciji sa adsensom gdje samo drzim feed oglas na dnu clanka prelazi 2 i zadovoljan sam.
jel to govoriš za adskeeper?
Zar kod njih nije da bi postao publisher potrebno koliko sam pročitao u njihovom help-u, 3.000+ jedinstvenih posetilaca dnevno (ili 90.000+ posetilaca mesečno).
da za adskeeper,stavljao sam na pregled sajtove bukvalno bez protoka odobravaju bez problema za 24h,za mgid treba 3000+ jedinstvenih posjetilaca dnevno
Moze li adult na adskeeper
Ima li iko problema s nativemdia (adnativia) u vezi ne prikazivanja reklama? Ne pojavljuju mi se njihove reklame na sajtu, a ako se pojave- to je mozda x% prikaza sajta
@simeon Dobro veče, šta se radi danas?
Ja sam radio dugo, mozete ye javiti na viber ili sta vam dr odg.
Ja sam ih koristio dok nisu poceli odbijati zaradu npr zaradis 100 eura isplate ti 90 zbog tih nevazecih klikova i stalno im padaju serveri kao sto pablo dole napisa iizjebe citav web sajt zbog toga.Prije su bili dosta bolji.Po meni su Adskeper i Mgid najbolji ako ne racunas Adsense.Ma da adskeper i Mgid imaju isti web kao da je ista firma u pitanju samo drugo ime
Problem sa prikazom reklama koji je nastao zbog migracije naše platforme na nove servere je sada uspešno rešen. Zahvaljujemo se na vašem strpljenju i razumevanju tokom ovog procesa. Migracija je bila ključan korak u nastojanju da unapredimo našu uslugu.
Treba naglasiti da, budući da nemamo programere kao stalni deo našeg tima, oni nisu uvek odmah dostupni za intervenciju. Ovo ponekad dovodi do kašnjenja u rešavanju tehničkih problema.
Naš tim se u velikoj meri oslanja na administratore servera, koji su zaduženi za održavanje sistema. Međutim, njihove sposobnosti su ograničene kada je reč o nekim specifičnim programerskim izazovima.
Zbog visokih troškova angažovanja programera, posebno u kontekstu Balkanskog tržišta, moramo biti ekonomični i pažljivo balansirati između troškova i kvaliteta usluge. Ovo ponekad dovodi do neslaganja između timova zaduženih za servere i angažovanih programera u vezi sa uzrocima problema.
Cilj nam je da, kako naša mreža raste, poboljšamo našu infrastrukturu i stvorimo uslove za zapošljavanje stalnih programera koji će biti brže i efikasnije uključeni u rešavanje problema. Do tada, trudimo se da maksimalno iskoristimo naše trenutne resurse i pružimo najbolju moguću uslugu svim korisnicima.
Svako odbijanje zarade prolazi kroz temeljnu analizu i primenjuje u cilju očuvanja integriteta platforme. Za bilo kakva dodatna pitanja, molimo vas da se obratite našem timu za podršku na [email protected]. Uvek smo spremni da pružimo pomoć.
Nažalost, moram da podelim da naša iskustva sa jedinim domaćim hosting provajderom, čije ime nećemo pominjati, nisu bila zadovoljavajuća. Pošto smo nekoliko godina koristili njihove usluge, ne bi bilo pošteno da iznosimo negativne komentare. Međutim, moramo priznati da su mnogi od naših tehničkih problema bili direktno povezani sa hosting uslugama koje su nam pružali.
Jedan od glavnih problema s kojima smo se suočili bila je zastarelost servera, koji su pored toga bili i znatno skuplji od očekivanog. Vodili smo se logikom da je bolje da naš sajt bude smešten na serverima u Srbiji, nadajući se brzim odzivima zbog geografske blizine. Nažalost, ispostavilo se da je to bila pogrešna pretpostavka.
Nije nam bilo teško da plaćamo uslugu, čak i po ceni koja je bila nekoliko puta veća od realne, samo da bi naš sajt bio lociran što bliže. Međutim, brzina i performanse servera nisu opravdale naša očekivanja.
Kao što smo već ranije objavili, pre nekoliko dana smo izvršili prelazak naše platforme na nove, moderne Ryzen servere. Ovi serveri su neuporedivo brži i efikasniji od prethodnih, što je već rezultiralo znatnim poboljšanjima u performansama našeg sajta. Ovaj korak predstavlja važan deo našeg napretka i posvećenosti pružanju kvalitetne usluge našim korisnicima.
Otkud na Ryzen procesore? To nisu serverski procesori iako ih Hetzner recimo ima u ponudi (desktop varijante). Vjerujem da ce raditi dobro ali trebate racunati da je upitno koliko pouzdano ce raditi u poredjenu sa Xeon ili AMD Epyc procesorima, takodje Ryzen procesori cesto nemaju ni ECC memoriju iako je podrzavaju sto je kriticno za sve web aplikacije.
Želeo bih da dodatno pojasnim našu situaciju i razloge iza ovog izbora.
Na prethodnim serverima bili smo ograničeni ugovorom, a serveri su bili specijalno naručeni za naše potrebe. Međutim, kako je naša mreža rasla brzo, brzo se pokazalo da postojeći kapaciteti nisu adekvatni. Nadogradnje su bile kompleksne i nismo imali potrebnu fleksibilnost. Zbog toga smo često bili u situaciji da se suočavamo sa ograničenjima i poteškoćama.
Sada, situacija je značajno drugačija. Bez dugoročnog ugovora koji nas ograničava, imamo veću fleksibilnost da prilagodimo našu infrastrukturu trenutnim potrebama. Na osnovu našeg dosadašnjeg iskustva i testiranja, Ryzen procesori su se pokazali kao veoma efikasno rešenje za naše sadašnje zahteve. Brzi su, pouzdani i omogućavaju nam efikasnije upravljanje resursima.
Želimo da vas obavestimo o nedavnom slučaju sa korisnikom “novost_sajt”, koji se žalio na oduzimanje zarade. Iako smo ga pozvali da se obrati na naš email radi daljeg razjašnjenja, nismo dobili nikakav odgovor. Ovakve neosnovane tvrdnje mogu ostaviti negativan utisak o našoj mreži, a nisu utemeljene na činjenicama.
Molimo vas da, ukoliko imate bilo kakve primedbe ili pitanja, ne oklevate da nam se obratite putem našeg zvaničnog emaila. Ukoliko smatrate da odgovor koji ste dobili od nas nije adekvatan, ohrabrujemo vas da ga slobodno objavite javno.
Za hitne primedbe, stojimo vam na raspolaganju i putem Telegrama, gde ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
CTR ti je uzasan. Ili mesta gde su ti reklame nisu dobra ili su reklame bas krs. 10$ na 217k je bas bas malo.