Natječaj za najbolji topic WM foruma!

Mislim da bi prije prošlo da mu lajkamo drugi thread koji je u konkurenciji za nagradu. Naravno, to sve će vrlo vjerojatno past u vodu s obzirom na to da niti to nije prema pravilima natječaja (iako ne traži on da se lajka, dođe na isto). :grin:

Meni samo žao što nema više tutorijala da se nauči što novo, nebitne su nagrade, neće promijenit život nikome, dodatno znanje možda hoće.

Eto Mrcina ili neki drugi članovi imaju sigurno čemu naučit druge, ali tutorijala nema ni za lijeka.

1 Like

Aj da napišem nešto kad si me već spomenuo :slight_smile:

Osobno sam mogao i ja napisati neki tutorijal, koliko bi bio kvalitetan ne znam, sigurno bi se neki složili, neki ne bi, no to nije upitno, to je čak i poželjno, tome služe forumi. Problem je što na ovom forumu ima svakakvih likova, mnogi samo komentiraju, hejtaju i prave se pametni, a ničime ne pridonose forumu.

Kada bi postojala neka reputacija na forumu, zatvoreni dio za normalne forumaše koji žele podijeliti svoje znanje, ma kakvo ono bilo, sve bi bilo drugačije i siguran sam da bi mnogi imali volje pisati kada bi tu bili samo dobronamjerni ljudi.

Nažalost, mnogo je tu pokvarenih likova.

Da bolje objasnim… Ante je napisao tutorijal, svaka mu čast na tome. Objasnio je sve, kako naći nišu koja nema jaku konkurenicju, kako napraviti sajt i šta napraviti da se probijete. I onda se nađe osoba koja neće takve savjete iskoristit ispravno, pronaći svoj proizvod koji nema konkurenciju i krenuti u osvajanje tržišta, već će svoj trud usmjerit u to da pronađe njegov sajt s kojim se on probio i praviti mu konkurenciju.

Kome je to u interesu?

Slično je bilo i prije. Sjeti se samo igrice, igrice za djevojčice i slično. Čim je isplivalo na forumu da to tržište ima potencijala i da nije zahvaćeno konkurencijom za neke pojmove i države, na brzinu se stvorilo X stotina (da ne kažem tisuća) sajtova s tom nichom. Po forumu su se čak počele povlačit fore na šemu “zar postoji netko na forumu da sada nema bar jedan sajt s igricama?”.

Rezultat?

Sumnjam da će Ante više dijelit detalje svog rada kakve je vjerujem namjeravao, kao i svatko tko je vidio što se njemu dogodilo. Niti će neko otkriti bilo što o tome šta radi jer je trudom došao do tog znanja i rezultata, pa da mu sad dođe dodatna konkurencija, kao da nema već dovoljno problema.

Dakle, problem nije meni podijeliti informacije Anti ili tebi, ali to čitaju svi, pa i oni koji ne dorpinose već na krivi način koriste sve što im se servira. Mislim da shvaćaš o čemu ti govorim.

Toliko. Sada logout :slight_smile:

2 Likeova

Slazem se u potpunosti mrcina. Ja ne bi ni za dobre novce napisao neki tutorijal sta i kako ja zaradjujem. Jer odmah evo konkurencije a to samo stvara dodatne probleme.

Ja sam odlucio da doprinesem forumu i stize tema za par dana, samo da je lepo spakujem.

1 Like

Moj doprinos takmičenju…

I došao je i taj dan :slight_smile:

@steelmaiden

I ja sam bio napisao neki tut, pa ne znam da li se i to broji.

Pa nije niti jedan od naših tutorijala zadovoljio kriterije. :disappointed:
Zahtijevamo nove izbore. :grin:
Ili ćemo cijeli slučaj prijaviti sindikalnom odvjetničkom uredu. :sunglasses:
I nećemo više nikada ništa napisati na ovom forumu. :relieved:
Zbog čega ćemo pasti u depresiju. :dizzy_face:
I komunicirati samo sa smajlićima :sleepy: :sunglasses: :persevere: :confounded:

I sve smo to ovjerili kod javnog biljeznika.

Smatram da bi bilo okej podjeliti utješne nagrade za 2-3 najbolja topica. Mala stimulacija postojećim i dodatni poticaj budućim članovima za sudjelovanje u natječajima.

Samo ih nemojte nagraditi vingdima

I to ovjeriti kod javnog biljeznika takodjer, molim lijepo.

1 Like

Kod istog kod kojeg i Božo ide

2 Likeova

Mislim da bi jedan kvalitetan tutorijal vezan uz SEO, sa konkretnim primjerom, itekako privukao pozornost, a i mnogima bi vjerujem pomogao.

1 Like

Čemu tutorijal kad je natječaj završen?

Zasto ne krenuti u novi natjecaj?

Tapšanja po ramenu svi imaju dovoljno. Traži se nešto opipljivijie, šuškavije

1 Like

Zasto krenuti u novo takmicenje kad ni ovo nije proslo kako treba? Nema ni puno tema, i admin je digao ruke, pa ni nagrada…

…od portala :smile:

WM su kao “ničija zemlja”.

Imam temu za novi natječaj: “Plan monetizacije Webmajstora” ili “Što bi ja napravio sa Webmajstorima”

1 Like

Vratio stare smajlije ? :stuck_out_tongue:

1 Like