Aj da napišem nešto kad si me već spomenuo
Osobno sam mogao i ja napisati neki tutorijal, koliko bi bio kvalitetan ne znam, sigurno bi se neki složili, neki ne bi, no to nije upitno, to je čak i poželjno, tome služe forumi. Problem je što na ovom forumu ima svakakvih likova, mnogi samo komentiraju, hejtaju i prave se pametni, a ničime ne pridonose forumu.
Kada bi postojala neka reputacija na forumu, zatvoreni dio za normalne forumaše koji žele podijeliti svoje znanje, ma kakvo ono bilo, sve bi bilo drugačije i siguran sam da bi mnogi imali volje pisati kada bi tu bili samo dobronamjerni ljudi.
Nažalost, mnogo je tu pokvarenih likova.
Da bolje objasnim… Ante je napisao tutorijal, svaka mu čast na tome. Objasnio je sve, kako naći nišu koja nema jaku konkurenicju, kako napraviti sajt i šta napraviti da se probijete. I onda se nađe osoba koja neće takve savjete iskoristit ispravno, pronaći svoj proizvod koji nema konkurenciju i krenuti u osvajanje tržišta, već će svoj trud usmjerit u to da pronađe njegov sajt s kojim se on probio i praviti mu konkurenciju.
Kome je to u interesu?
Slično je bilo i prije. Sjeti se samo igrice, igrice za djevojčice i slično. Čim je isplivalo na forumu da to tržište ima potencijala i da nije zahvaćeno konkurencijom za neke pojmove i države, na brzinu se stvorilo X stotina (da ne kažem tisuća) sajtova s tom nichom. Po forumu su se čak počele povlačit fore na šemu “zar postoji netko na forumu da sada nema bar jedan sajt s igricama?”.
Rezultat?
Sumnjam da će Ante više dijelit detalje svog rada kakve je vjerujem namjeravao, kao i svatko tko je vidio što se njemu dogodilo. Niti će neko otkriti bilo što o tome šta radi jer je trudom došao do tog znanja i rezultata, pa da mu sad dođe dodatna konkurencija, kao da nema već dovoljno problema.
Dakle, problem nije meni podijeliti informacije Anti ili tebi, ali to čitaju svi, pa i oni koji ne dorpinose već na krivi način koriste sve što im se servira. Mislim da shvaćaš o čemu ti govorim.
Toliko. Sada logout