Ne mogu pristupiti mojim sajtovima preko laptopa

Mojim sajtovima koji su na ipage i fatcow hostingu ne mogu pristupiti sa mog laptopa, sajtovi normalno rade kada odem preko mobilnog ili preko nekog free proksija. nijedan sajt ne mogu učitat iskace mi problem loading page isto mi iskace i kad pokusam posjetit stranice ipage.com fatcow.com. Provjeravala sam i na onim sajtovima isitdown i sve je ok. Sve ostale stranice se normalno učitavaju.

Da li ko god zna sta se desava?

mozes li mi reci sta se desilo i zasto ovo radim? da znam sta radim. zasto se moram registrovat vamo, sta je uzrok svemu.

Moguće je da tvoj hosting provajder je (zbog nekog razloga) blokirao IP opseg ili BGP od ipage/fatcow (EIG uopšte) ili si možda sama blokirana zato što si pogrešno kucala lozinku.

Pokušaj da napraviš parametre Google DNS-a na laptopu (guglaj “How to set Google public DNS”) i pokušaj da li će ti tada otvarati sajt.

Takođe vidi radi li ti DNS client (Desni klik computer/manage/Services and Applications/Services - DNS Client) i ako je stopiran pokreni ga. Očisti browser keš, start/run/cmd u Command Promptu kucaj ipconfig /flushdns

Javi šta se desi kada isprobaš sve ove opcije.

sve je uradjeno ali i dalje isto. nije bilo pogresnog kucanja lozinke. sa mobilnog koji je na istom vajrlesu radi sve ok. dns klient pokrenut. očišćen keš. podeseni google dns i čak restartovan poslije toga laptop. ali nista zasad