Ne mogu uci na svoju stranicu

Dakle ne mogu uc na stranicu direktno, samo preko nekog linka, upišem www.imedomene.com i nece uc ali preko nekog linka na neku kategoriju mogu bez problema i stranica radi super…nešto sam dirao po cpanelu pa se ne mogu sjetit šta… možda netko zna kako to riješit?

promjenio si index.php ili indxex.html brijem…

dobro i šta sad trebam napravit?nisam neki stručnjak za to

probaj ju pronaci u nekom backupu ako imas pa ju uplodaj na server ili ako neku temu koristis ponovo ju uplodaj ili promjeni u neku drugu…to su samo ideje na temelju opisa problema…

Nije word press , jedna firma mi je napravila tu stranicu,nemam backup

Verovatno nisi toj firmi platio kompletne usluge :smiley:

Traži od hostinga da ti vrati zadnji backup

kak znas da imaju backup?

Zato jer svaka tvrtka ima to što je tebi napravila na hardu tako da za iduceg klijenta koji ima slicne zahtjeve mogu to editirati i preprodati.

Pa bilo bi malo neozbiljno da se bave time, a nemaju backup. Pitaj, ništa te ne košta. S tim da se iz backupa obično vraća kompletan paket, tako da ako imaš još stranica na istom paketu računaj na to.

da ali ja sam si sam dodavao slike tekst itd…znaci oni rade backup svake sekunde?

Ma ne, morali bi negdje imati original skriptu sto su ti pravili tako da bi mozda upalilo kada bi zamjenio trenutacni index s originalnim.

Pa ne bi ti baš pomoglo da rade svake sekunde. Backup se obično radi jednom ili par puta dnevno i tjedno, pa ako ti se to dogodilo danas, možda ti može pomoći backup od jučer ili od prošlog tjedna. Ali, dok ti pišeš ovdje umjesto da pitaš hosting, novi backup može prebrisati stari pa ti neće biti od koristi :slight_smile:
edit: ili pitaj tu tvrtku koja ti je radila imaju li originalni index i ostale vezane fileove, oni se ne mijenjaju s dodavanjem slika i tekstova.