Ne znam logican naslov za ovo :S!

Uglavnom Radi se o sledecem.

Kao sto znate u poslednje vrijeme ima dosta ovih online radio stanica sa chatovima i tako to. Eh sada svi rade na nekim oline serverina naprave one freee design i tak to al haj nije bitno. U poslednje vrijeme vidim d se sve vise i vise pojavljuje kopija mog sajta. Jer dodju snime source i kopiraju. Eh sada da li je moguce da ja na svom sajtu negdje u html codu postavim zamknu neku da bih to mogao iskoristit u svoju korist pa na primjer preusmjerit sajt na svoj i tak to kad vidim da ima neka kopija. Ili neki bolji fazon.

Ili da li je ikako moguce zastititi to npr. java scriptom jer se i ona downloaduje kad skidas sajt sa neta :S .Da li ima ikakv nacin zastititi to jer moj trud iskoristavaju drugi.:S.

Hvala unaprijed

ubaci u svoj sajt refresh html code al će onda i tebi sajt refrešat svako malo…

daj link

Hehehhe a to niej pametno msm da postoji opcija u htmlu da prepozna ako je moj sajt da ne refresuje al to nije php jbg

http://www.radioaspirin.com
. Znaci rijec je samo u optici stranice a to moze svako skinuti sa opcijom save as.

Jer ovo je peti design koji sam uradio i postavio sinoc a prijasnja 4 su kopirali

Zasto su ti par linija koda tako bitna. Ja mislim da to mozes sa kombinacijom PHP-a i JS-a ili ako to je mrsko sada uciti PHP moglo bi i sa SSI-om i JS-om.

Ali fora je u tome koliko god ti phpa uradio ovo sto kopirjau je source code . i nije meni do coda vec designa izgleda kopira sve samo ubaci svoj chati to je to . A ne godi mi da ja slazem iz gled i sve za druge ljude .

Isto tako mozes ti sad otici snimit face izgled ali tamo od izgleda nemas nista jer su bitne funkcije al kod mene funkcije su minimalne al izgled i to je bitno


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja