Nejasnoće oko AdSense klikova

U G. Analiticsu AdSense mi izlistava npr. 10 stranica od kojih se 6 ne bilježe kao klikovi – dakle klikova je samo 4 (od deset stranica).
I tako je gotovo svaki dan.
Što bi to značilo?
Danas primjerice nemam niti jedan važeći klik, od 6 navedenih stranica i oko 380 pojavljivanja AdSense stranica (oko 800 Adsense pojavljivanja)
Je li moguće da je tako veliki postotak nevažećih klikova? Ako da – zašto?
Imam li nešto pogrešno postavljeno ili je nešto drugo u pitanju? ( pomagajte jer naravno da se bojim bana u slučaju da sam nešto pogrešno postavila, iako mislim da nisam jer imam samo dvije vrste oglasa klasično postavljenih).
336x280 imam na vrhu članka (lijevo ili u centru) i 300x250 (u sredini ili ako su kraći članci na kraju članka). To je sve od oglasa što imam postavljeno. Dakle, 2 oglasa po članku.
Ne osvrćem se na broj klikova ili posjetu jer sam na početku i trenutno se tek uhodavam, ali me muči ovaj postotak nepriznatih klikova, odnosno njihov razlog i moguće posljedice ukoliko nešto nije po pravilima.

Ima li netko savjet ?

Jesi li sigurna da je sve dobro postavljeno u analytics sucelju ? Da li je analytics kod ispravno implementiran na stranici ? Ja naprimjer nemam pojma koji mi je postotak nevazecih klikova. Ali ako je stranica nova, adsense reklamama treba neko vrijeme da se prilagode i da pocnu prikazivat relevantne reklame,tako da je lako moguci veci postotak nevazecih klikova ako je stranica nova. Ako je u pitanju wordpress stranica,stavi google ad wrap plugin.

Hvala ti drmrgood!
Pa zaista nisam sigurna je li sve dobro postavljeno jer ne znam kako treba biti da bi bilo ispravno.
A analytics kod je pretpostavljam ispravno implementiran budući da broj prikazanih oglasa odgovara broju pregleda stranica (ako uzmem u obzir da određeni broj posjetitelja ima isključene oglase).
Npr. danas imam oko 650 page views, 524 pojavljivanja adsense stranica te oko 1040 prikaza oglasa (jer imam dva oglasa na svakoj stranici).
Ili se ispravnost/neispravnost možda uopće ne dotiče ove statistike?
No, za svaki slučaj, kako mogu provjeriti je li kod ispravno implementiran?
Oglase imam postavljene na stranici oko dvadesetak dana.

Nisi odgovorila da li je wordpress u pitanju, i ako je , koja je tema na stranici ? Analytics kod ide u header, ako je wordpress u pitanju, znaci u header.php file. Ili ako tema ima sekciju da se pastea analytics kod, onda se stavlja tamo. Koliko si, na primjer danas, imala klikova ?

Da, WP je u pitanju.
Tema je premium.
Analytics kod nisam unosila u header.php već samo Tracking ID preko plugina, ali to je bilo prilično davno, prije desetak mj., a unosila sam ga zbog analitike, nevezano za adsense koji sam tek nedavno stavila.
Danas - klikova 8, valjanih 4. ( ovo je još dobar omjer jer bilo je dana kada je bilo na 12 klikova čak i do deset nevažećih).
Hvala ti.

Nema na cemu. Mislim da je kod ispravno stavljen, samo si stavi google ad wrap plugin.

Ok, znači nemam potrebe brinuti se oko tih praznih klikova?

Apsolutno nemas… kvragu i 20 karaktera