Neke modifikacije

Da li se planira uvesti trajna mogućnost editiranja postova? Mislim da bi to bilo dobro jer npr prokletstvo Interneta je što sve što upišeš može biti iskorišteno protiv tebe.

Npr. ja poželim prodat domenu za 500kn…ne prodam je…promijenim mišljenje i odlučim ne prodati domenu za manje od 3000kn…pokušam je nekom prodat za 3000kn i taj netko me napadne da ga želim prevarit jer je ovdje oglašena po 500kn. To je samo jedan banalan primjer zašto bi bilo dobro uvest trajnu mogućnost editiranja postova.

Također, bilo bi dobro da u pravilima za prodaju domena ili webova nije nužno navesti cijenu, ili ako se već ne mijenjaju pravila da threadovi bez cijene budu tolerirani. Zašto? Zato što je na ostalim forumima normalno da postoje “fixed price” sekcije i “make an offer” sekcije, a pošto ovdje to nije slučaj onda bi bilo fer prodavaču dopustiti da traži ponude umjesto javno istaknute cijene.

Da li će potencijalni kupci htjet poslat ponudu bez znanja okvirne cijene je problem prodavača. A postoji i PM.

Hvala

Mislim da necemo uvoditi to pravilo zbog razloga sto bi se moglo zloupotebljavati i moderatori bi imali konstantno vise posla.

Naprimjer netko promijeni post od prije 3 godine i umetne nekakav spam s linkovima, a da to nitko nikad (osim Gugla) ne primjeti.

A ukoliko se predomislis oko prodaje, jednostavno napises to u novom postu tog threada.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja