Neki korisnici prijavljuju da im stranica ne radi

Bok,

Neki korisnici prijavljuju da im stranica ne radi, ne može se učitati kao da ne postoji…??

Kod mene i večine korisnika nije zabilježen nikakav problem…

Nemam ideju kako i što napraviti, pa ima li tko kakav savjet?

@costlyDeveloper - to je sigurno neki problem do DNS-a ili routing-a do servera. Mozes korisnicima/klijentima reci neka pokusaju ping-ati stranicu kao i IP adresu.

Ne znam koji je cms ali može biti do nekog cash plugina. Da se zblesario

@sdeal24 na žalost ne mogu im reći da pingaju IP, prijavili su neki od ozbiljnijih ljudi iz tvrtki, sa kojima surađujemo. Dapače, provjerit ću sa hosting tvrtkom dali išta ukazuje na to.

@komentar, WP je i wp super cache plugin

Ja imam instaliran wp super cashe ALI ugašen već pola godine. Pravio mi je probleme… Ne koristim trenutno nikakav cash plugin ali sam na ClodFlare servisu i nikakvih problema.
Inače, kada sam imao problema sa pristupom stranici uvijek je problem bio u shared hostingu, koji naravno hosting nikada ne prizna, ali da se provjeriti.

Hmm, stranica je na vrhunskom VPS Cloud hostingu visoke klase koji mjesečno košta više od dvogodišnjeg dobrog shared paketa, dakle nije shared.

hmm… cloud flare nam je radio probleme sa adsensom pa smo ga ugasili.
Nisam siguran ni kako bi taj problem isprobao… ako ugasim caching dali sam ga rješio.

Provjerio sam jutros u mene je wp fastest cashe. A ne znam kako bi to provjerio, i meni je kod ovog mog plugina smetalo što je pravio frku povremeno, bez nekog ligičnog slijeda.
A na kraju može biti da je neki DNS problem, vidi kako te serveri vide, imaš na netu alate za to. Da ne ‘smaraš’ klijente da pingaju vidi neki tool da sa njim oprobaš ping sa različitih lokacija.
Eh da, koliko konekcija može hosting pružiti, možda si na granici, pa nekom ne otvara ili otvara sa poteškoćama?

1 Like

Si uspio riješiti problem sa stranicom? -Ako ne, javi na PM koji ti je URL od stranice pa ti provjerim jel se sve ispravno resolve-a s više servera iz različitih država.

1 Like

Pa pingao sam iz različitih država izgleda ok, kod mene se sve čini da uredno radi, prosljedio sam i timu iz hostinga da provjere. Šaljem na pm domenu. :slight_smile:

Ovo sam probao jedno 5-6 stranica koje pingaju sa desetak servera izgleda uredu.