Pozdrav svim!
Evo da predstavim jedan portal sa smiješnim, neprovjerenim vijestima.
Svaka vaša kritika ili komentar je dobrodošla.
Ideja nije loša, koliko sam primijetio ima jako puno zanimljivih ( smiješnih ) članaka, samo tako nastavi
Zanimljivo, al pozadina mi je gej i bode u oći :mala:
da, pozadina fakat bode u oči , pliz promjeni…
A, to kao kopija njuz.net
I da, pozadina je ocajna.
Na slicnu foru kao njuz, ali dosta smjesnije… Stavio sam u bookmark, samo tako nastavi…
Pozadina promijenjena
Jao, sad je zvezdasta … Omb.
Gej indeed
Menjaj tu roZle foru, nije kul
Ideja odlična, stranica zadovoljava kriterije prosječnog korisnika…ukoliko nastavite s ovako dobrim i smješnim vjestima, predviđam uspjeh.
Puno sreče u daljnjem radu
“Prema najnovijim istraživanjima koje je proveo portal Neprovjereno u suradnji sa Uskokom…”
- Mislim da ne griješim ako ti savjetujem da budeš pažljiviji što pišeš. Ma koliko to nekima bilo nejasno. Ovo ti je kažnjivo, i to sam siguran 100%.
Hvala na savjetu, mislim da ne bi trebalo bit problema jer su uvjeti korištenja definirani
Vec dva dana pokusavam otic na doticnu stranicu, izgleda da je ugasena ili ozbiljniji problemi s hosterom.
Meni radi…
Stranica je online, meni sve radi bez problema, testirano i na drugim računalima i mobitelima i sve bez problema.
Da ne otvaram novu temu napisat cu ovdje, zainteresiran sam za razmjenu linkova sa stranicama sličnog zabavnog sadržaja pa se možete na PM javiti.
Pa i nema nekih problema, dođu po tebe i odeš na razgovor.