@d1namic je prvi koji je uplatio za “Niche challenge” pristup iako je kao VIP već imao pristup istom. @petarvu je isto tako platio kompenzacijom usluge. Recimo onda da sam i ja uplatio. @s.perkovic -u izdan račun, sutra će uplatiti.
Jel to kao vip član više nemaš opciju za urediti svoj post? Ako je to slučaj, moram ispraviti u postavkama da ne čačkam po tvojim postovima.
Pod grupom natjecatelja su sad samo oni koji su prijavili projekt. Ako zeli jos netko prijaviti projekt naknadno, neka javi pa mu dam pristup. VIP značke sam namjestio da se automatski dodaju i uklanjaju prema zadanim parametrima pa bi ta grupa trebala biti relativno ažurna.
@kosana@steelmaiden
Jel kasno da se prijavim u ovaj niche challenge posto vidim da je trajanje enormno jos godinu dana. pravim neki web app saas sto je skroz novo za mene i nemam pojma nekad gdje udaram? Nemam jos domenu niti ime projekta ali kontam mozda mi mogu i clanovi pomoci.
Kad prije prodje?!
Ja sam izgubila nit s ovim challenge-om, s vremenom sam knap. Nek ove godine molim vas neko drugi preuzme prebrojavanje, nominaciju i ostalo.
Svakako bi bilo dobro da predje u tradiciju, pa da se pokrene opet u decembru sljedeca runda.