Niche challenge 3.0 - Oćemol?

Ja planiram ovih dana kretat sa novim sajtom pa rekoh da priupitam ima li raspoloženih za još jedan čeledž?

6 Likeova

Ovaj puta možda malo duži, jer realno bez ulaganja (ako neko pokuša) traje taj google sandbox 3-4-5 mjeseci. Ja bi pokušao sa AI u challenge-u ukoliko ga bude.

Amo ćaaaaaaaaaaaaaaa

4 Likeova

Ja sam za! Ali neću sudjelovati, donirat ću nešto ali nemam trenutno volje ni vremena haha… Ali da bi bilo dobro bilo bi

Doduše pala mi je napamet ideja da pokrenem youtube kanal (ponukan bugijem) i radim tutorijale za Canvu, oni imaju solidan affiliate program i platforma ima masu mogućnosti, i mislim da je potencijalna publika ogromna…

No, moram prije svega kupit neki bolji mikrofon, tako da će pričekati s time… možda za challenge 2024 haha

1 Like

Ja sam za. Stavljam youtoube kanal u natjecanje :).

Evo možda ima i neka umjetnička duša pa mu ovo padne na pamet:

Bašđ mi je danas došla poruka… neka naljepnica od Tupac Shakura pa sam zaradio 5 kn :stuck_out_tongue: TO sam pokušavao prije nego sam se počeo baviti sajtovima. Možda se skupilo nekih 100 eura, a blage veeze nemam s dizajnom… Tako da , ako ima tko takav, ni prodaja dizajna nije loša ideja…

5 Likeova

Radi tutorijale za Udemy i Skillshare. Više češ tamo dobiti od jedne prodaje, nego što ćeš zaraditi na YT od 10 000 pregleda, i to nakon što dobiješ monetizaciju jednom u budućnosti. Na YT stavljaj kompilacije tutorijala ili neke kratke djelove da provućeš publiku. Ja zadnje vrijeme stavljam 1/5 tutorijala free na YT.

Ja sam sve svoje videe snimio sa mikrofonom od 70 eura, to ti nije izgovor.
U početku sam mislio da je mikrofon loš, ali kasnije sam namjestio neke postavke na OBSu i u Primer Pro imaš alate za maknuti šum i namjestiit ton i zvući ok. Vjerojatno bi i sa jeftinijim zvučalo ok.

Inaće ta industrija tutorijala je veća nego se čini. Imate za svaki tutorijal broj studenata javno na https://www.udemy.com/ pa uzmite da 40% od toga ide vlasniku (ako sam proda ide i 97%) pa možete dobiti neke brojke.

Npr ovaj tutorijal je po meni zaradio oko 3 milijna eura samo tu na Udemyu netto, a prodaje se i na više mjesta.

Ja neću sudjelovati u novom challengu jer sam samo u jednom projektu u kojem planiram ostati i dalje ali ću donirati ako bude.

2 Likeova

Ma da idem to raditi bazirao bi se samo na affiliate za canvu, ne na tutorijale (udemy i dr.). Jer onda bi imao affiliate + oglasi… ali to je samo neka ideja koja ce cekati bolje dane, puno je posla a malo mogu outsourceat.

Vjerojatno ću se prijaviti ako bude. Plan je napraviti webshop.

Pogledao sam bio jedan neki tvoj video u kome si objasnjavao kako napraviti amazon affiliate link i zvuk mi je bio sasvim solidan, imas prijatan glas za naraciju, tako da mislim da ti to ne bi trebala biti prepreka ukoliko zelis poceti sa snimanjem.

1 Like

E vidis ovo ti nije losa ideja. Ja na njih linkam, imaju majice sa svim mogucim temama. Nemaju los affiliate program. Ali nije neka konverzija.

Za challenge vjerovatno bih pauzirala ove godine jer zapocete projekte treba dogurati do nekog levela. Iako me privlaci ova AI da isprobam, moram priznati…

2 Likeova

Hvala,mislim da su to bile stare slusalice od samsung mobitela hahw. a malo se i ja izvlacim, ali realno to iziskuje puno posla… ne kuzim se u video montazu, pa treba puno i uciti nove stvari, a trenutno se trebam maksimalno bazirati na svoja dva sajta, i sto kaze @Kosana , treba njih prvo dogurati do neke razine.

Neka se ove godine zove AI Niche challenge, očito će svi projekti biti AI pa ko se bolje snađe.

1 Like

Ja ne znam gdje udaram. Preskocicu vjerovatno.

1 Like

Mislim da @Kosana misli na prodaju tuđih dizajna - affiliate. RB nudi opciju da praviš svoje dizajne, postavljaš % koju želiš i tako zarađuješ (kao što si ti), a druga varijanta je da upadneš u affiliate program, ne praviš dizajne, već samo reklamiraš. Pitao sam već, nije moguće affiliate linkati na svoje dizajne i zarađivati od % prodaje + affiliate, bar ne sa jednog accounta :smiley:

1 Like

Ja preskacem, imam ovaj sajt kojeg cu jos gurati barem godinu dana, a za dva sajta nemam vremena.

Hehe, i meni neki dan uplatili 3€ što se sakupilo u godinu dana :smiley:

Onako brzinski stavio par grafika i prodale se 2-3 majice. Nisam pratio, ali eto, može tko zna i ima volje

1 Like

Ja svakako zapocinjem sajt od 2.1, tako da sam za…

Znaci, ti samo stavis grafiku, a kupac odabere majicu naprimer i tvoju grafiku i ti dobijas procenat? A koliko mozes grafika da postavis dnevno, mesecno, ima li neki limit? U kom formatu mora da bude grafik?

P.S.Zasto ne mogu da editujem post vise?

1 Like

Tako je.

Ovo ostalo ne znam jer se nisam dugo zadržao. Imam profil i dobijem obavijest ako netko kupi.

Napravi profil i pokušaj.